PEO-palvelut tuo joustoa työvoiman palkkaukseen

PEO (Professional Employer Organization) henkilöstöhallinnon ulkoistuspalvelut

 

Haluatko toimia nopeasti uusilla markkinoilla? Oletko kiinnostunut palkkaamaan työntekijöitä kansainvälisesti ilman paikallisen yksikön avaamisesta aiheutuvaa vaivaa ja kustannuksia?

PEO-malli on yrityksille tapa palkata työntekijöitä uusilla globaaleilla markkinoilla ilman, että niiden tarvitsee huolehtia paikallisen yksikön perustamiseen liittyvistä oikeudellisista ja taloudellisista vastuista kyseisessä maassa. Se on helppo, nopea ja paikalliset velvoitteet täyttävä tapa palkata ehdokkaita töihin riippumatta siitä, missä päin maailmaa yrityksesi sijaitsee.

PEO-palvelumme on avaimet käteen -palvelu ulkomaisille yrityksille, joilla ei ole paikallista tytäryhtiötä Suomessa. Ammattimaisena työnantajaorganisaationa (PEO-kumppanina) tarjoamme asiakkaalle ulkoistettuja henkilöstöpalveluja, jotka tarjoavat kattavat työllistämispalvelut, kuten palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon.

 

PEO, EOR vai GEO?

PEO (Professional Employer Organization), EOR (Employer of Record) ja GEO (Global Employment Outsourcing) -palvelut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa henkilöstöhallinnon tehtävät ja vastuut kolmannelle osapuolelle. Nämä palvelut ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille, jotka haluavat keskittyä ydintoimintaansa ja ulkoistaa monimutkaiset ja aikaa vievät henkilöstöhallinnon tehtävät paikalliselle asiantuntijalle, joka tietää, miten toimia kohdemaassa. Tämä säästää aikaa ja resursseja ja varmistaa, että yritys toimii vastuullisesti ja noudattaa kaikkia paikallisia työlakeja ja määräyksiä. 

 

Lue lisää PEO-palveluista

Katso, miten autoimme Ilkkaa

Ilkka Herrala halusi työskennellä Kurita Swedenin palveluksessa. Suomessa suora palkkaaminen ruotsalaisen organisaation palvelukseen ei tule kysymykseen. Econian kautta se oli mahdollista. Econia hoitaa Ilkaa omien tuntikirjausten mukaisen palkanmaksun ja lomarahat, matkalaskut kulukorvauksineen, työterveyshuollon, liikuntaedut ja ylipäätään kaikki työnantajan velvoitteet.

Katso muut menestystarinat →

 

Milloin jaettu työnantajavastuu on hyvä vaihtoehto? 

  • Haluat laajentua Suomen markkinoille ketterästi ja vaivattomasti.
  • Haluat varmistua että työntekijän palkanmaksu ja muut lakisääteiset velvollisuudet hoidetaan maan käytäntöjen mukaisesti ilman, että sinun täytyy perehtyä syvällisesti siihen.
  • Haluat yksinkertaistaa HR-prosessia ja ulkoistaa hallinnollisen osuuden paikalliselle kumppanille.
Ulkoistamisen-edut

Me kannamme kaikki työnantajavastuut

PEO-mallissa Econia on työntekijöiden rekisteröity työnantaja ja kantaa kaikki työnantajavastuut, mikä antaa asiakasyritykselle mahdollisuuden keskittyä enemmän ydinliiketoimintaansa. Me huolehdimme työsuhteeseen liittyvistä tehtävistä, kuten työsopimuksista, lakisääteisistä vakuutuksista, työterveyshuollosta, palkanlaskennasta, veroista ja varmistamme työlainsäädännön noudattamisen. 

Työntekijä voi olla esimerkiksi joko Suomessa asuva suomalainen työntekijä, joka työskentelee etätyönä ulkomaiselle yrityksellesi tai ulkomaalainen työntekijä, jonka haluat sijoittaa Suomeen työskentelemään tiettyä projektia varten. Jos yrityksesi aikoo perustaa Suomeen pysyvän toimiston, työntekijäsi voivat jo toimiston perustamisen aikana työskennellä kauttamme.

Lue lisää →

Kansaivalinen-tilitoimisto-palvelu
Econia_Symbol

Kun tarvitset kumppania kansainvälistymisessä,

ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Mikko Hirvilammi

Financial and Advisory Services Manager