PEO, EOR ja GEO henkilöstöhallinnon ulkoistuspalvelut

Laajenna yritystoimintaasi Suomeen helposti

PEO (Professional Employer Organization), EOR (Employer of Record) ja GEO (Global Employment Outsourcing) -palvelut tarjoavat yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa henkilöstöhallinnon tehtävät ja vastuut kolmannelle osapuolelle.

Palvelut ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille, jotka haluavat keskittyä ydintoimintaansa ja ulkoistaa monimutkaiset ja aikaa vievät henkilöstöhallinnon tehtävät paikalliselle asiantuntijalle, joka tietää miten toimia kyseisessä kohdemaassa. Tämä auttaa säästämään aikaa ja resursseja sekä varmistamaan, että yritys toimii vastuullisesti ja noudattaa kaikkia paikallisia työlakeja ja määräyksiä.

Palvelumme tarjoaa yrityksille mahdollisuuden laajentaa toimintaansa tai palkata työntekijöitä Suomessa ilman, että ne joutuvat perustamaan paikallista toimistoa. Tällöin Econia toimii käytännössä puolestasi työnantajana Suomessa. Vastaamme työntekijöiden palkanmaksusta, verojen maksamisesta, työlainsäädännön noudattamisesta, lakisääteisestä työterveyshuollosta ja muiden työnantajan velvollisuuksien täyttämisestä. Tämä helpottaa asiakasyrityksen toimintaa ja markkinoiden valloittamista Suomessa, koska sen ei tarvitse perehtyä kunkin maan erilaisiin sääntöihin ja käytäntöihin. ”Palvelu on hyödyllinen myös silloin, kun yritys haluaa palkata etätyöntekijöitä tai sijoittautua uuteen maahan, mutta sillä ei ole osaamista, resursseja tai halua käsitellä paikallista työlainsäädäntöä ja hallinnollisia velvoitteita itse.” toteaa johtaja Heimo Alatalo Econia Oy:stä.

”Econialla lähdetään siitä, että jokaiselle asiakasyritykselle suunnitellaan juuri heidän toimintaansa tukeva ja heille parhaiten sopiva palvelukokonaisuus. Näin jokainen asiakasyritys palvellaan mahdollisimman hyvin ja samalla yritys ei joudu maksamaan palveluista, jotka eivät heidän yritykselleen sovi tai joita he eivät tarvitse,” selventää johtaja Alatalo. ”Voimme palvella yritystä alkaen ensimmäisen työntekijän palkkaamisesta yrityksen perustamiseen ja lopulta palkkahallintoon ja kirjanpitoon.”

Jos yrityksesi haluaa toimia Suomessa, mutta työnantajan vastuut ja velvoitteet vieraassa maassa aiheuttavat haasteita, ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu ja palvelukokonaisuus.

Heimo Alatalo
Director, International Services and HR Services
heimo.alatalo(a)econia.com , tel. +358 50 527 9444

 

Facebook
Twitter
LinkedIn