Tehosta taloushallintoa, kirjanpitoa, palkkahallintoa

Econia tarjoaa kattavat tilitoimistopalvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan ja talouskonsultointiin. Saat meiltä tilitoimistopalvelut juuri tarvitsemassasi laajuudessa.

Kattavat tilitoimistopalvelut yrityksesi tarpeisiin

Econia tarjoaa monipuoliset tilitoimistopalvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan ja talouskonsultointiin. Tarjoamme palveluita niin yksittäisinä toimenpiteinä kuin myös kokonaisvaltaisena taloushallinnon ulkoistuksena, auttaen yritystäsi tehostamaan taloushallintoaan, neuvomaan muutostilanteissa sekä tukemaan talouden kehittämisessä. Palvelumme ovat saatavilla paikallisesti Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla sekä sähköisesti koko Suomessa. 

 

Kirjanpitopalvelut

Econia tarjoaa laadukasta kirjanpitopalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Kokeneet talousasiantuntijamme ovat tukenasi niin talouden suunnittelussa kuin kehittämisessäkin, halliten eri yhtiömuotojen ja toimialojen kirjanpitokäytännöt, verotuksen ja yhtiöoikeuden. 

Toimimme paikallisesti usealla alueella Suomessa, tarjoten henkilökohtaista palvelua ja oman alasi tuntevan kirjanpitäjän. Asiakkaamme arvostavat aktiivista yhteydenpitoa, nopeita vastauksia kysymyksiin ja monipuolista erityisosaamista. Jatkuva henkilöstön koulutus varmistaa, että voimme aina tarjota parasta mahdollista palvelua. 

Lue lisää →

Kokeneet-taloushallinnon-asiantuntijat
 

Palkanlaskentapalvelut

Econia tarjoaa kattavat palkkahallinto- ja palkanlaskentapalvelut, jotka tehostavat yrityksesi arkea. Käytämme ajantasaista asiantuntemusta ja sähköisiä järjestelmiä varmistaaksemme palkkojen ja viranomaisilmoitusten virheettömän ja oikea-aikaisen käsittelyn.

Lue lisää →

Sahköinen-taloushallinto-tarpeittenne-mukaan
 

Taloushallinnon ulkoistamispalvelut

Taloushallinnon ulkoistaminen Econialle tarkoittaa, että sekä rutiininomaiset taloushallinnon tehtävät että haastavammat tilanteet hoidetaan asiantuntevasti. Tarjoamme myös kattavat palkanlaskenta- ja palkkahallintopalvelut.

Lue lisää →

Henkilo-kayttaa-Econian-palveluja
 

Talouspäällikköpalvelut

Econia tarjoaa kattavat talouspäällikkö- ja controller-palvelut, jotka auttavat yrityksiä navigoimaan talouden haasteissa ja mahdollisuuksissa. 

Avullamme yrityksesi saa käyttöönsä korkeatasoisen talousjohtamisen osaamisen ilman, että on tarvetta palkata kokopäiväistä talouspäällikköä tai controlleria. 

Lue lisää →

Econia-Taloushallinto-ulkoistaminen
 

Talous- ja verokonsultointi

Econia tarjoaa laaja-alaisia taloushallinnon konsultointipalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yrityksesi yksilöllisiä tarpeita ja tukemaan liiketoimintasi kehitystä. Kokeneet talouskonsulttimme tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa ja ratkaisuja, jotka kattavat kaikki taloushallinnon osa-alueet verosuunnittelusta yritysjärjestelyihin.

Lue lisää →

Isannointi

Sertifioitua palvelua ja kokeneet asiantuntijat

Meillä Econialla on kokeneita taloushallinnon asiantuntijoita, jotka tarjoavat ajantasaisimman osaamisen yrityksesi talouden kehittämiseen. Panostamme henkilöstömme jatkuvaan koulutukseen, varmistaen asiantuntemuksen muun muassa verosuunnittelussa ja yrityslainsäädännössä. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen ja ISO 9001:2015 -sertifioitu, mikä takaa korkean laadun ja vastuullisen toiminnan kaikessa, mitä teemme. Tavoitteemme on luoda menestystä asiakkaillemme

Econia on alansa moniosaaja, joka on aina askeleen edellä muita. Yhteistyön alussa yllätyin siitä, että talousasioita voi hoitaa näinkin helposti. Yhteydenpito on aktiivista ja Econia vastaa nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Econialla on monenlaista erityisosaamista ja henkilökunnan ammattitaitoa ylläpidetään jatkuvilla koulutuksilla.

Kirsi Pohjola
Hatax Oy ja Parturi–Kampaamo Kirsi Hannele
Kirjanpito

Kirjanpito

Tilitoimistostamme saat oman kirjanpitäjän, joka tuntee toimialasi ja yrityksesi. Kirjanpitäjämme ovat oman alansa rautaisia asiantuntijoita, joiden neuvoihin voit luottaa.

Lue lisää  →

Palkkahallinta

Palkkahallinto ja palkanlaskenta

Lakisääteisten palkanlaskentapalveluiden lisäksi tarjoamme kattavat palvelut koko palkkahallinnon ulkoistukseen ja työsuhdeasioiden neuvontaan.

Lue lisää  →

Taloushallinto

Sähköinen taloushallinto

Taloushallinnon sähköistäminen vähentää manuaalista työtä, automatisoi kirjanpidon rutiineja ja tarjoaa pääsyn ajantasaisiin taloustietoihin.

Lue lisää  →

ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen tuo monia säästöjä ja etuja. Ulkoistaessasi taloushallinnon Econialle voit luottaa siihen, että niin talouden rutiinit kuin haastavat tilanteetkin hoidetaan tilitoimistossamme asiantuntevasti ja oikea-aikaisesti.

Lue lisää  →

Econia

Ohjelmistoriippumaton Econia

Tunnemme eri toimialojen taloushallintotarpeet sekä tarjolla olevat taloushallinnon ohjelmistot, siksi osaamme suositella juuri teille sopivaa ratkaisua.

Lue lisää  →

verosuunnittelu

Verosuunnittelu

Verosuunnittelumme on ennakoivaa: tutkimme lainsäädännön ennakkoratkaisut ja seuraamme niiden kehitystä jo valmisteluvaiheessa. Etsimme asiakkaallemme verotuksellisesti edullisimman ja käytännöllisimmän toimintamallin.

Lue lisää  →

Sinusta uusi menestyksen tekijä?

Oletko valmis seuraavaan askeleeseen urallasi? Liity joukkoomme ja rakenna menestyvä tulevaisuus yhdessä kanssamme. Katso alla olevasta luettelosta vapaat työpaikkamme ja löydä unelmiesi työpaikka.

Econia_Symbol

Kun etsit tilitoimistoa,

ota yhteyttä ja jutellaan lisää taloushallinnon tarpeistasi.