3PLogistiikka Group Oy

Kuka?

3PLogistiikka Group Oy tarjoaa logistiikkapalveluja kaikille toimialoille.

Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Porissa ja Turussa, mutta palvelut ulottuvat koko Suomen alueelle.

Mitä?

Käytössä Econian henkilöstövuokrauksen palvelut.

Miksi?

Yritys haki ammattitaitoisia ja luotettavia vuokratyöntekijöitä haasteellisella aikataululla ja oikealla asenteella.

Haasteellinen projekti nappiin henkilöstö-vuokrauksella

Kun logistiikkapalveluja tarjoava 3PLogistiikka Group Oy kaipasi nopealla aikataululla ammattitaitoisia ja vastuuntuntoisia trukkikuskeja hoitamaan 312 trailerin purun, he kääntyivät Econian puoleen. Haastava projekti meni nappiin henkilöstövuokrauksen avulla.

HR_3PLogistiikka

3PLogistiikka Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Kammosella on kokemusta myös epäonnistuneista rekrytoinneista, jolloin vasta työmaalla on selvinnyt, että työntekijä ei olekaan pätevä työtehtävään. Haastavaa projektia varten Kammonen kysyi tutulta porilaiselta yhteistyökumppanilta vinkkejä hyvän vuokratyövoiman löytämiseen.
"Meidän piti löytää 2–3 viikon aikana yhdeksän ammattitaitoista ja vastuunsa kantavaa trukkikuskia kiireellisellä aikataululla." Tuttava neuvoi kääntymään Econian Hannu Anttilan puoleen.

"Aikaisempien kokemuksieni mukaan yleensä käy niin, että kun otetaan henkilöstövuokrausyrityksen kautta 9 ihmistä töihin, niin heistä noin 3–4 joudutaan pistämään pois ja pyytämään uusia tilalle. Siihen oltiin tälläkin kertaa varauduttu, mutta kaikki yhdeksän hoitivat hommansa hienosti ja yhden heistä palkkasimme projektin jälkeen omaan yritykseemme."
Econia-henkilöstöpalvelut-800x400-09

Huolelliset henkilöstövalinnat vähentävät työtapaturmia

"Projektin aikana purimme parhaimmillaan yli kolmekymmentä kuormaa päivässä. Trukilla siirrettiin yli 13 000 kollia, eikä mitään mainitsemisen arvoisia vaurioita tullut kohteille, koneille eikä työntekijöille, vaikka sellaisella vauhdilla töitä tehtiin. Meitä mietitytti alkuun, että mitä tästä tulee kun vieraiden ihmisten kanssa työskennellään, mutta saimmekin oikeasti hyviä ihmisiä töihin."

Kireästä aikataulusta huolimatta vuokratyöntekijöiden valinnat tehtiin huolella. Econia valitsi tehtävään parhaiten soveltuvat henkilöt ja suoritti perusteellisen esivalinnan.

"Tämä oli niin tärkeä projekti, että halusin vielä jutella jokaisen kanssa etukäteen puhelimessa. Varsinkin tällaisissa projektiluontoisissa jutuissa henkilöstövuokrauksen arvo korostuu. Meidän tarvitsi tehdä vain yksi sopimus Econian kanssa, minkä jälkeen kaikki palkanmaksusta työntekijöiden turvavaatteisiin ja työkenkiin hoitui heidän kauttaan."

"Henkilöstövuokrausyritysten palvelujen hinnoissa ei ole käytännössä suuria eroja tänä päivänä, mutta ne joilla on hyvä verkosto ja kyky perehtyä ihmisten taustoihin, kuten Econia, pystyvät suosittelemaan juuri oikeanlaisia työntekijöitä."

Haluatko lukea lisää asiakastarinoitamme?

Tutustu asiakastarinoihimme.