1 minuutin luku

Maailman ensimmäinen Kirjanpitäjä LIVE 19.1.2024

Maailman ensimmäinen Kirjanpitäjä LIVE 19.1.2024 - Econia

 

Mitä: Kirjanpitäjä LIVE 
Milloin: 19.1.2024, klo 8.00 – 16.00 
Missä: verkossa

Mukana menossa myös mentalisti Pete Poskiparta

 

Meillä on yksi tavoite: tehdä kirjanpitäjän työ näkyväksi! 

Miten sen teemme?  

1. Näytämme, mitä kirjanpitäjän työ on aidoimmillaan. 
2. Murramme myyttejä kirjanpitäjien työtä kohtaan. 
3. Haastamme kaikki Suomen yrittäjät kiittämään ja kehumaan omia kirjanpitäjiään, jotka ovat olleet yrittäjän rinnalla niin talouden ylä- kuin alamäissä. 

 

Mitä kaikkea työpäivän aikana tapahtuu?  

Kuinka monta mappia mahtuu kirjanpitäjän pöydälle yhtä aikaa, onko kirjanpitäjällä kireä nuttura, saako kirjanpitäjä nauraa, onko kirjanpitäjällä muita kavereita kuin numerot, kuinka tylsää kirjanpitäjän työ on tammikuun arkena?

Kirjanpitäjän työ on tarkkuutta vaativaa ammattilaisen työtä. Suomessa toimii toistakymmentä tuhatta kirjanpitäjää, jotka ovat avainasemassa tuottaessaan arvokasta tietoa yritysten taloudesta. Kirjanpitäjä ei ole vain ammattilainen vaan myös yrittäjän luotettava kumppani – paras kaveri, joka uskaltaa puhua hyvien asioiden huonoista puolista ja huonojen asioiden hyvistä puolista.

Taloushallintoliiton selvitys osoittaa, että osaavan työvoiman saatavuus tulee olemaan alan suurimpia haasteita. Me haluamme tuoda esille, miten mielenkiintoista ja monipuolista kirjanpitäjän työ voi olla.

Kirjanpitäjä on enemmän kuin laskujen tarkastaja ja talouden kirjaaja. Hän on liiketoiminnan sydän, joka ymmärtää talouden kiemurat ja auttaa yritystä menestymään. Haluamme avata ikkunan kirjanpitäjän maailmaan ja näyttää, mitä se todella pitää sisällään. Kirjanpitäjä Live tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä kirjanpitoa autenttisessa ympäristössä, missä ammattilaiset ovat tositoimissa. Yksi päivä ei välttämättä kerro koko totuutta, mutta se voi avata silmät kirjanpitäjän roolin monipuolisuudelle ja merkitykselle liiketoiminnassa.

Mitkä ovat sinun myyttisi kirjanpitäjän työstä? Tule katsomaan, murtuvatko ne Kirjanpitäjä Liven myötä!

Tämä on oodi kirjanpitäjille. Älä missaa – liity liveen!

Liven tuottaa Administer tilitoimistoliiketoiminta.  #kirjanpitäjälive 

Muut sisällöt, jotka voivat kiinnostaa sinua

Muistilista vuodenvaihteen 2023-2024 muutoksista

Kokosimme avuksesi listan vuodenvaihteen 2023-2024 muutoksista. Näin voit astua uuteen vuoteen suunnitellen ja tehokkaasti! Vuoden 2024...

Lue lisää →

Administer Pulssi webinaari - Miksi perustaa holdingyhtiö

Haluatko vahvistaa liiketoimintarakennettasi ja saavuttaa tavoitteesi? Holdingyhtiö on voimakas työkalu, joka voi tuoda etuja mm. verotuksen,...

Lue lisää →

Arvonlisäveron alarajahuojennuksesta luovutaan

Arvonlisävero (ALV) on kulutusvero, joka lisätään tuotteiden ja palveluiden hintaan. Yritykset toimivat tavallisesti arvonlisäverovelvollisina, mikä...

Lue lisää →