Econia Kansainväliset palvelut

Ulkomaisten yritysten taloushallinnon ja rekrytoinnin kumppani Suomessa

Toimimme kansainvälisten yritysten virallisena, paikallisena edustajana Suomen vero- ja työsuojeluhallintoon päin. Tunnemme Suomen viranomaishallinnon ja kansainväliset raportointikäytännöt. Autamme laajasti muillakin liiketoiminta-alueilla ja myös henkilökohtaisten asioiden hoidossa.

Olemme lukuisten eurooppalaisten yritysten taloushallinnon kumppani Suomessa. Hoidamme viranomaisvelvoitteet vero- ja työsuojeluhallintoon sekä palkkahallinnon että kirjanpidon osalta. Teemme veroilmoitukset, alv-ilmoitukset, ennakonpidätykset, haemme ennakkoveropäätökset, verokortit ja hoidamme tilaajavastuulain velvoitteet aluehallintoon.

Kirjanpidon, verotuslaskelmien, tilinpäätösten ja rekisteröintien lisäksi hoidamme asiakkaan muut viranomaistarpeet valtionhallintoon päin Kelan, poliisin, maistraatin ja tullin kanssa. Teemme työterveydenhuoltosopimuksia paikallisviranomaisten kanssa ja asiakkaan tarpeista riippuen hoidamme myös vakuutus- ja pankkiasioita. Maksupalvelussa ja perinnässä voimme myös auttaa.

Tarjoamme neuvontaa ja tukipalveluita myös muilla liiketoiminta-alueilla ja autamme henkilökohtaisessa asiainhoidossa. Autamme oikeiden kumppaneiden löytämisessä ja muissa yrityskontakteissa eri liiketoiminnan alueilla. Etsimme asiakaskontakteja, autamme asunnonhaussa, autokatsastuksessa ja kaikessa muussakin asioiden hoidossa Suomessa. Hoidamme yritysten henkilöstövuokrausta, rekrytointeja ja meille voi ulkoistaa vaikka kaikki HR-toiminnot.

Palvelemme englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja ruotsiksi. Miten voimme auttaa?