Kansainväliset palvelut

Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön vastaamaan yrityksesi asioista.
Pidämme yhteyshenkilösi osaamisen ajan tasalla, jotta saat aina laadukasta ja virheetöntä palvelua.

Tarjoamme sinulle kirjanpidon, palkanlaskennan ja sähköisen taloushallinnon rautaisella
ammattitaidolla. Autamme yritystoiminnan muutoksissa, yritysjärjestelyissä, verosuunnittelussa, tilinpäätöksissä ja monissa muissa talous-, palkka- ja
henkilöstöhallinnon kysymyksissä.

Tervetuloa!

Econia Oy (Econia Ltd)
Peltotie 20, 28400 Ulvila

econia(at)econia.com

Avoinna: ma–pe 8.00–16.00

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@econia.com

Käyntiosoite: Peltotie 20, 28400 Ulvila, 1. kerros

Heimo Alatalo

Liiketoimintajohtaja, KTM
Kansainväliset palvelut
Henkilöstöpalvelut
puh. +358 50 527 9444

Maarit Majasaari

Myyntipäällikkö, KTM
Kansainvälinen myynti
puh. +358 44 970 2522

Elina Vainio

Palvelu- ja kehityspäällikkö, KTM
Kansainväliset palvelut
puh. +358 44 700 2052

SET UP

Yritystoiminnan aloittaminen Suomessa

Palvelemme kaikkia yritysmuotoja ja asiakkaita. Autamme sekä isoja kansainvälisiä yrityksiä että pieniä aloittelevia yrityksiä menestymään Suomen markkinoilla.

Tutustu Set up -palveluihimme

COMPLIANCE & ADVISORY


Compliance- ja Advisory-palvelut


Econia on kasvanut arvostetuksi asiantuntijataloksi, joka tarjoaa Compliance- ja Advisory -palvelut niin työmaille kuin niiden alihankintaverkostoon.


Tutustu palveluihimme

TILAAJAVASTUU


Tilaajavastuu ja lupatoimistopalvelut


Tarjoamme työmaiden tilaajavastuu- ja lupatoimistopalvelut tarpeisiinne räätälöityinä.


Tutustu palveluihimme

Kansainvälisten yritysten kumppani Suomessa

Toimimme kansainvälisten yritysten taloushallinto- ja HR-kumppanina sekä paikallisena edustajana Suomessa. Tarjoamme suuriin kansainvälisiin hankkeisiin Compliance- ja Advisory-palvelut sekä räätälöidyt harmaan talouden torjunta- ja tilaajavastuupalvelut, joiden avulla yritys voi varmistaa toimivansa Suomen lakien ja säädösten mukaisesti.

Kokenut kansainvälisten palveluiden asiantuntija

Econialla on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisistä yrityspalveluista ja yli 500 asiakasta suurissa teollisuushankkeissa. Tunnemme sekä ulkomaisten yritysten tarpeet että Suomen lain mukaiset lupakäytännöt ja velvoitteet.

Olemme laadunvalvonnan ja riskienhallinnan ammattilainen, joka panostaa ennaltaehkäisevään toimintaan. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä.

Palvelukielemme on englanti ja lisäksi puhumme saksaa, ruotsia, puolaa sekä venäjää. Miten voimme auttaa?


Henkilöstövuokraus- ja HR-kumppani ulkomaisille yrityksille

Henkilöstövuokraus- ja HR-kumppani ulkomaisille yrityksille


Tutustu HR-palveluihin


Taloushallintopalvelut ulkomaisille yrityksille

Olemme lukuisten eurooppalaisten yritysten taloushallinnon kumppani Suomessa. Hoidamme viranomaisvelvoitteet vero- ja työsuojeluhallintoon sekä palkkahallinnon että kirjanpidon osalta. Teemme veroilmoitukset, alv-ilmoitukset, ennakonpidätykset, haemme ennakkoveropäätökset, verokortit ja hoidamme tilaajavastuulain velvoitteet aluehallintoon.


Tutustu taloushallintopalveluihin


Paikallisen edustajan palvelut

Toimimme kansainvälisten yritysten virallisena, paikallisena edustajana Suomen vero- ja työsuojeluhallintoon päin. Tunnemme Suomen viranomaishallinnon ja kansainväliset raportointikäytännöt. Autamme laajasti muillakin liiketoiminta-alueilla ja myös henkilökohtaisten asioiden hoidossa.

Tutustu virallisen edustajan palveluihin


Set up -palvelut

Tarjoamme set up -palveluita kansainvälisille yrityksille toimintojen aloittamisessa tai niiden kasvattamisessa Suomessa.

Yritystoiminnan aloittaminen alkaa yrityksen rekisteröimisellä. Me hoidamme yritysten rekisteröinnit osakeyhtiöstä toiminimeen. Suomen lain mukaan rekisteröintiä vaaditaan lyhyissäkin projekteissa. Tilaajavastuulaki määrittää, mitä rekisteröintejä ja asiakirjoja yritys tarvitsee toiminnassaan.

Palvelemme kaikkia yritysmuotoja ja asiakkaita. Autamme sekä isoja kansainvälisiä yrityksiä että pieniä aloittelevia yrityksiä menestymään Suomen markkinoilla. Hoidamme yrityksesi puolesta verosopimukset ja selvitämme työntekijöidesi verotukseen liittyvät asiat.

Näillä keinoin varmistamme, että yrityksesi toiminta on vakaalla pohjalla Suomessa.

Tutustu set up -palveluihin


Tilaajavastuu- ja lupatoimistopalvelut

Tunnemme syvällisesti Suomen lupakäytännöt ja tilaajavastuulain velvoitteet sekä suurien kansainvälisten hankkeiden haasteet. Tarjoamme työmaiden tilaajavastuu- ja lupatoimistopalvelut tarpeisiinne räätälöityinä.


Tutustu tilaajavastuu- ja lupatoimistopalveluun


Harmaan talouden torjunta

Econian harmaata taloutta ehkäisevä proaktiivinen toimintamalli perustuu laaja-alaiseen asiantuntemukseemme ja erinomaisiin sidosryhmäsuhteisiimme, ja se on rakentunut käytännön työssä 15 vuoden aikana.

Tutustu harmaan talouden torjuntaanCompliance- ja Advisory-palvelut

Suurten kansainvälisten hankkeiden myötä Econia on kasvanut arvostetuksi asiantuntijataloksi, joka tarjoaa Compliance- ja Advisory-palvelut niin työmaille kuin niiden alihankintaverkostoon.


Tutustu Compliance- ja Advisory- palveluihin