Taloushallinnon konsultointi

Taloushallinnon konsultointipalvelumme ovat käytössäsi juuri tarpeittesi mukaan. Tarjoamme myös yrityslainsäädännöllistä neuvontaa: Econian kokeneilta talouskonsulteilta saat ammattitaitoista apua mm. liiketoiminnan muutostilanteissa, yritysjärjestelyissä, verosuunnittelussa sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon erityiskysymyksissä. Voimme myös optimoida taloushallinnon prosesseja tekoälyn ja robotiikan avulla sekä konsultoida taloushallinnon ohjelmisto- ja järjestelmävalinnoissa.

Oma kirjanpitäjä talouskonsulttina

Taloushallinnon palvelut painottuvat kirjanpidon sähköistyessä yhä enemmän neuvontaan ja opastukseen. Koska tunnemme valmiiksi asiakkaidemme taloushallinnon ja yrityksen tilanteen, konsultointipalvelu on kokonaisvaltaista ja kustannustehokasta. 

Talouskonsultointi liiketoiminnan muutoksissa

Liiketoiminnan  muutoksissa valmistelut kannattaa aina aloittaa ajoissa. Talousnäkökulma kannattaa huomioida muutosten suunnitteluvaiheessa ja meihin kannattaa olla yhteydessä mahdollisimman aikaisin. Autamme myös kehittämään budjetointia ja kustannusseurantaa sekä parantamaan kannattavuutta.

Tutustu konsultoinnin hyötyihin

Verosuunnittelun hyödyt

Verotus muuttuu jatkuvasti ja verosuunnittelussa huomioitavat asiat vaihtelevat mm. yrityksen koosta, tilanteesta ja suunnitelmista riippuen. Me tutkimme lainsäädännön ennakkoratkaisut ja seuraamme niiden kehitystä jo valmisteluvaiheessa. Etsimme asiakkaallemme verotuksellisesti edullisimman ja käytännöllisimmän toimintamallin.

Tutustu verosuunnittelun hyötyihin


Ennakoiva taloussuunnittelu

Ennakoivalla taloussuunnittelulla optimoidaan oston, myynnin ja varastonhallinnan prosesseja, jotta yrityksen käyttöpääoma säilyy sopivana suhteessa kassavarojen tuottoon ja maksuvalmiuteen.Palkka- ja henkilöstöhallinnon konsultointi

Autamme palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon erityiskysymyksissä, kuten TES:n ja työsopimusten sekä niiden tulkinnan kanssa, viimeisimmissä lakimuutoksissa ja työsuhteen erilaisissa päättämistavoissa.Apuna yritysjärjestelyissä

Kokeneiden talousjuridiikan asiantuntijoidemme avulla yritysjärjestelyt toteutetaan onnistuneesti ja riskit välttäen – oli sitten kyseessä yhtiömuodon muutos, yrityksen perustaminen, sukupolvenvaihdos, sulautuminen tai jakaantuminen.