MENESTYKSEN TEKIJÄ


Kasvava asiantuntijayritys


Vastuullinen liiketoiminta on yksi Econian strategisista painopisteistä. Yhdessä jaetut arvot ja palvelulupaus ohjaavat kaikkea Econian toimintaa.


Tutustu Econian arvoihin

Econia on kotimainen, voimakkaasti kasvava asiantuntijayritys

Econia on kotimainen talous- ja henkilöstöhallinnon sekä kansainvälisten palveluiden asiantuntijatalo. Tavoitteemme on auttaa yrityksiä menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Kokonaisvaltainen palvelumallimme on ainutlaatuinen Suomessa. Meiltä saa saman katon alta laajat asiantuntijapalvelut talouden, henkilöstöresurssien ja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen; tarjoamme myös mm. tilintarkastus- ja työoikeudellisia palveluita, harmaan talouden torjunnan asiantuntijapalveluita ja isännöintiä.

Toimimme 13 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla, lisäksi meillä on toimipiste Espanjan Fuengirolassa. Kotimainen yrityksemme on perustettu vuonna 1996, ja meillä työskentelee yli 100 talous- ja henkilöstöhallinnon sekä kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntijaa.

Econia on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Liikevaihtomme on 19,1 M€, meillä on AAA-luottoluokitus ja kuulumme Suomen vahvimpiin yrityksiin. Tavoittelemme edelleen kasvua niin toiminnan laajentamisen ja uusien asiakkuuksien kuin liiketoimintaostojenkin kautta.

Yhteiset toimintatavat ovat meille sydämen asia, ja ne ovat myös mahdollistaneet nopean kasvumme. Toimintaamme ohjaavat Econian arvot ja eettiset periaatteet, Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä, omavalvontajärjestelmä sekä vuosittaiset ulkoiset auditoinnit. Econia on Taloushallintoliiton jäsen ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) auktorisoitu jäsen.

Econia on osa Administer-konsernia.