Isännöinnin asiantuntija taloyhtiöille, yrityksille

Econia Isännöinti auttaa taloyhtiöitä, asuntosijoitusyhtiöitä ja yrityksiä omaisuuden arvon ylläpidossa ja kehittämisessä. Hallinnoimme päivittäisiä asioita ja suunnittelemme kohteiden tulevaisuutta yhdessä omistajien kanssa.

Palveleva Econia Isännöinti

Econia Isännöinti on luotettava ja paikallinen asiantuntija, joka tukee taloyhtiöitä ja yrityksiä omaisuuden hallinnassa sekä arvon ylläpidossa ja kehittämisessä. Olemme sitoutuneet hyvään isännöintitapaan ja tarjoamme monipuolista osaamista kiinteistöstrategian suunnittelusta rakentamisen ja remontoinnin yksityiskohtiin.

 

Isännöinnin hallinnolliset tehtävät

Isännöinnin tehtäviin kuuluu hallituksen ja yhtiökokousten valmistelu sekä osakkaiden ajan tasalla pitäminen päätöksistä. Isännöinti osallistuu kaikkiin kokouksiin ja toimii yleensä kokousten sihteerinä ja laatii pöytäkirjat. Isännöitsijä huolehtii myös taloyhtiön vakuutuuksista ja sopimuksista.

Lue lisää →

female-hands-typing-keyboard-netbook-close-up-view-business-concept
 

Tekniset isännöintipalvelut

Kiinteistön teknisen ja toiminnallisen kunnon ylläpito on erittäin tärkeää, jotta taloyhtiö voi kukoistaa pitkällä tähtäimellä. Isännöinti kilpailuttaa ja valvoo kiinteistönhoidon palveluiden laatua, varmistaen, että siivous, ulkoalueiden hoito ja jätehuolto toteutetaan sovitun mukaisesti.

Lue lisää →

Kerrostalot 1 - isännöintipalvelut - Econia
Isannoinnin-tehtävat

Isännöitsijä, joka kuuntelee ja kehittää

Meillä hyvä isännöitsijä tarkoittaa henkilöä, joka on helposti tavoitettavissa ja palvelee asiakkaita yksilöllisesti. Isännöintiliiton jäsenenä varmistamme, että isännöinnin tehtävät suoritetaan alan parhaiden käytäntöjen mukaan. Seuraamme aktiivisesti uusia määräyksiä, kuten sähköistä osakehuoneistorekisteriä (ASREK), ja olemme ajan tasalla kaikista asbestikartoituksen vaatimuksista.

econia_isannointi_ikoni_100x100

Arvoa ja turvaa taloyhtiöllesi

Taloyhtiönne on meille arvokas. Isännöintimme huolellisen työn ansiosta omaisuutenne arvo säilyy ja kasvaa, turvallisuus pysyy ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat kestävällä pohjalla. Valitsemalla Econia Isännöinnin, valitset kumppanin, joka seisoo vankasti taloyhtiönne rinnalla.

Isännöintitoimisto Porissa palvelee koko Satakunnassa

Isännöintitoimistomme sijaitsee Porissa Antinkadulla. Porin lisäksi tarjoamme isännöintipalveluja kaikkialla Satakunnassa.

Antinkatu 11, B-hissi, 5.krs, 28100 Pori
Avoinna: ma–pe 9.00–15.00

Päivittäisissä isännöinnin teknisissä ja hallinnollisissa asioissa tavoita meidät numerosta:
+358 44 970 1553


isannointi@econia.com

Econia_Symbol

Kun tarvitset kumppania isännöintiin,

ota yhteyttä, niin kerromme miten taloyhtiösi isännöinti toimisi entistä tehokkaammin.

Auli Brander

Johtava isännöitsijä, AIT, ITS, IAT, LKV, LVV, julkinen kaupanvahvistaja

Sofia Dunderberg

Isännöitsijä, IAT