Ulkomaisen yrityksen taloushallinnon kumppani Suomessa

Olemme yksi Suomen johtavista ulkomaisten yritysten taloushallintokumppaneista. Yli 15-vuotinen yhteistyö ulkomaisten yritysten kanssa on tuonut meille vankan kokemuksen suurista kansainvälisistä hankkeista, ulkomaisten yritysten raportointikäytännöistä ja tiukoista aikatauluista.

Ulkoistuksella toimintavarmuutta talouteen

Saatte meiltä täysin tarpeisiinne räätälöidyn palvelukokonaisuuden: palkanlaskennasta veroilmoituksiin tai koko talous- ja henkilöstöhallinnon ulkoistamiseen. Hoidamme tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet, laadimme veroilmoitukset niin yritykselle ja yrittäjille kuin tarvittaessa henkilöstöllekin, teemme kirjanpidon halutulla kielellä ja hoidamme suhteet Suomen vero- ja työsuojeluhallintoon. Voimme myös konsultoida kaikissa talouteen, verotukseen ja Suomen lainsäädännön vaatimuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Palvelukielemme on englanti ja lisäksi puhumme saksaa, ruotsia, puolaa sekä venäjää. Miten voimme auttaa?

Talous- ja palkkahallinnon ulkoistaminen vai liiketoimintaosto?

Econia suunnittelee taloushallinnon ulkoistamisen huolellisesti yhdessä kanssanne. Kartoitamme yksilölliset tarpeenne, ulkoistuksella tavoittelemanne hyödyt ja käymme läpi vaihtoehtoiset palvelumallit. Oma tietohallinto-osastomme ja markkinoiden johtavat sähköisen taloushallinnon järjestelmät takaavat, että valittu ratkaisu on skaalattavissa myös tulevaisuuden tarpeisiin. Lisäksi otamme helposti haltuumme kaikki asiakkaan käytössä olevat järjestelmät, kuten esimerkiksi Microsoft Dynamics NAV ja Netsuite.

Voit ulkoistaa Econialle koko taloushallinnon sijaan myös yksittäisiä taloushallinnon prosesseja, sähköisen taloushallinnon tai palkkahallinnon. Voimme palvella paikallisessa Econia-toimipisteessä tai yrityksenne tiloissa. Halutessanne voimme toteuttaa taloushallinnon ulkoistuksen myös liiketoimintaostona, jolloin nykyiset työntekijänne siirtyvät Econian palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Ulkoistamalla taloushallinnon asiantunteviin käsiin säästät sekä välittömästi että pidemmällä tähtäimellä. Kysy lisää myynnistämme, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva toimintamalli!

Laajat neuvontapalvelut Suomeen etabloituvalle yritykselle

Kirjanpidon, verotuslaskelmien, tilinpäätösten ja rekisteröintien lisäksi hoidamme ulkomaisen yrityksen muut viranomaistarpeet valtionhallintoon päin Kelan, poliisin, maistraatin ja tullin kanssa. Teemme työterveydenhuoltosopimuksia paikallisviranomaisten kanssa ja voimme hoitaa myös vakuutus- ja pankkiasioita. Tarjoamme neuvontaa ja tukipalveluita myös muilla liiketoiminta-alueilla sekä autamme löytämään oikeanlaisia kumppaneita.

Kansainvälisen yrityksen kirjanpito

Taloushallintopalveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, raportointi, laskutus, maksupalvelut, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Hoidamme kuukausittaiset kirjanpito- ja alv-ilmoituksesi ja toimitamme nämä Suomen viranomaisille. Kansainväliset yritykset ja niiden IFRS-standardit ovat tuttuja talousasiantuntijoillemme, samoin kuin erilaiset kansainvälisen kirjanpidon ohjelmat, kuten Microsoft Dynamics NAV ja Netsuite.

Kansainvälisen yrityksen palkkahallinto

Palkkahallinto voi sisältää erilaisia palveluita. Toisille asiakkailla tarjoamme kaikki palkkahallinnon palvelut, toiset tarvitsevat vain palkanlaskelmamme maksaakseen palkat itse. Kansainväliset payroll-yritykset ovat kumppaneitamme ja Econia toimii myös heidän paikallisena palkanlaskijanaan Suomessa. Palkkahallintopalvelumme sisältää myös työntekijöiden henkilökohtaiseen verotukseen liittyvät kysymykset.

Tutustu kansainvälisen yrityksen palkkahallintoon

Pyydä tarjous taloushallintopalveluista

Katso myynnin yhteystiedot