Tilaa kauttamme ammattitaidolla tehdyt henkilöstösuunnitelmat yrityksesi käyttöön.

Etsitkö töitä?

Etsitpä sitten vakituista työpaikkaa, osa-aikatyötä, kesätyötä, viikonlopputyötä, kausityötä tai vain lisäansioita, me haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan. 

Avoimet työpaikat:

Taloushallinnon avoimet työpaikat

Etsimme koko ajan taloushallinnon ammattilaisia erilaisiin tehtäviin kasvavassa yrityksessämme. Avoimet paikkamme löydät täältä. Jollei toivomaasi tehtävää ole juuri nyt meillä avoinna, lähetä meille avoin hakemus.

Lähetä hakemus

Kun löydät kiinnostavan työpaikan, toimi nopeasti. Aloitamme haastattelut yleensä heti ensimmäisten hyvien hakijoiden löydyttyä ja hakuprosessi on usein jo pitkällä ennen hakuajan päättymistä. Muista perustella hakemuksessasi hyvin, miksi sinut kannattaisi valita. Kerro juuri hakemaasi työpaikkaan soveltuvasta työkokemuksesta ja muusta tarpeellisesta kokemuksesta.

Työhakemus tehdään lomakkeella, joka avautuu uudelle sivulle. Täytettyäsi lomakkeen muistathan painaa lähetä-painiketta. Kannattaa myös etsiä hakemasi työpaikan kannalta tarpeelliset liitetiedostot valmiiksi.

Avoin hakemus

Jos etsimääsi työpaikkaa ei löytynyt listaltamme, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen rekisteröimällä profiilisi tietokantaamme. Täytäthän tietosi mahdollisimman täydellisesti – näin profiilisi soveltuu useampaan avoimeen paikkaan.

Lähetä työhakemus ja rekisteröidy samalla Econia Henkilöstöpalveluihin menestyksen tekijäksi tästä linkistä avautuvalla lomakkeella »