Talouspalvelut

Pidämme huolta

Econialaisia yhdistävät intohimo auttaa asiakasta ja jatkuva halu kehittyä. Ajamme aina asiakkaamme etua. Siksi palvelulupauksemmekin on ”Pidämme huolta”.

Econian arvot ja toimintaperiaatteet

1. Pidämme huolta

Välitämme asiakkaidemme edusta ja liiketoiminnasta – kannamme vastuun asiakkaistamme.

Olemme asiakkaidemme luottamuksen arvoisia: rehellisiä ja asiantuntevia. Toimimme aina lakien ja hyvien käytäntöjen mukaan.

Lupaamme käyttöönne aina ajantasaisimman osaamisen. Tarjoamme virheetöntä, tarkkaa ja varmaa palvelua. Mahdolliset virheet korjataan aina nopeasti. Toimimme ratkaisu- ja tuloshakuisesti.

Meille on kunnia-asia pitää hyvää huolta asiakkaistamme: jokainen econialainen sitoutuu palvelulupaukseemme.

2. Palvelemme asiakaslähtöisesti

Haluamme luoda luottamuksellisen ja syvän yhteistyösuhteen, jotta voimme aidosti parantaa asiakasyritystemme kannattavuutta.

Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti. Meiltä saa aina henkilökohtaista palvelua ja lämpimän vastaanoton.

Toimimme paikallisesti lähellä asiakasta. Tunnemme alueemme ja asiakkaamme. Haluamme ymmärtää asiakkaamme liiketoimintaa ja prosesseja, jotta voimme palvella kokonaisvaltaisesti.

Haluamme tarjota ratkaisuja, joista asiakkaamme saavat aitoa hyötyä. Me olemme tyytyväisiä vasta kun asiakas on tyytyväinen. Haluamme ylittää odotukset joka päivä.

3. Intohimomme on auttaa

Haluamme helpottaa arkea ja auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia.

Haluamme olla keskustelukumppani, jonka asiantuntemukseen asiakas voi luottaa kaikissa tilanteissa. Uskallamme sanoa ääneen myös ikävät asiat, jos kyseessä on asiakkaan etu. Autamme asiakkaitamme niin ahdingossa kuin kasvussa.

Tarvitset sitten apua rutiineihin, tukea kasvuun tai neuvoja haastavissa tilanteissa, olemme täällä sinua varten. Meitä on helppo lähestyä ja meiltä voi kysyä mitä vain. Pyrimme näkemään vaihtoehtoja, riskejä ja mahdollisuuksia, joita et itse näe.

Olemme moderni asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää jatkuvasti omaa toimintaansa ja osaamistaan: myös se takaa osaltaan palvelumme laadun.