Hallinnolliset isännöinnin tehtävät

Hallinnolliset isännöinnin tehtävät

Econia Isännöinti tuo taloyhtiöiden arkeen sujuvuutta ja varmuutta. Kartoitamme taloyhtiönne nykytilan ja autamme asettamaan tavoitteet asumiselle, omistamiselle ja ylläpidolle, yhteistyössä hallituksen ja osakkaiden kanssa. Kehitämme yhdessä tulevaisuuden suunnitelman, joka kiteytyy hyväksyttyyn strategiaan yhtiökokouksessa.

 

Jätä tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Päivittäisissä isännöinnin teknisissä ja hallinnollisissa asioissa tavoita meidät numerosta:
+358 44 970 1553

Kokouskäytännöt ja päätöksenteon tukipalvelut

Isännöinnin tehtäviin kuuluu hallituksen ja yhtiökokousten valmistelu sekä osakkaiden ajan tasalla pitäminen päätöksistä.  Isännöinti osallistuu kaikkiin kokouksiin ja toimii yleensä kokousten sihteerinä ja laatii pöytäkirjat.

Tutustu isännöinnin vuoteen →

Asiantunteva-tilintarkastaja

Taloyhtiön turvallisuus ja vakuutukset

Valvomme, että taloyhtiönne noudattaa kaikkia turvallisuuteen liittyviä lakeja ja määräyksiä. Pidämme huolen, että kiinteistönne on suojattu kattavilla vakuutuksilla ja turvajärjestelmillä, aina paloturvallisuudesta lukitusjärjestelmiin.

Econia-sahkoinen-taloushallinto-800x400-25
Teknisen-toiminnallisen

Sopimukset ja kilpailutukset

Huolehdimme kiinteistönne sopimusasioiden hallinnasta ja kilpailutamme palvelut, varmistaen sopimusehtojen ajantasaisuuden ja edullisuuden. Econia Isännöinnin avulla voitte luottaa, että kaikki sopimukset palvelevat taloyhtiönne etua.

Taloushallinto-tehtavat

Lakisääteiset ilmoitukset ja asiakirjahallinta

Me Econia Isännöinnissä huolehdimme, että kaikki taloyhtiönne asiakirjat ovat asianmukaisesti arkistoituja ja että lakisääteiset ilmoitukset, kuten kaupparekisteri-ilmoitukset, hoidetaan ajallaan.

ulkoistaminen

Kiinteistön työsuhteet

Hallinnoimme kaikkia työsuhteisiin liittyviä asioita, alkaen työpaikkailmoituksista ja perehdytyksestä aina työterveyshuoltoon saakka. Isännöintimme takaa, että työntekijänne ovat oikein valittuja, hyvin koulutettuja ja että heidän työpanoksensa vastaa taloyhtiön tarpeita.

Econia_Symbol

Kun tarvitset kumppania isännöintiin,

ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Auli Brander

Johtava isännöitsijä, AIT, ITS, IAT, LKV, LVV, julkinen kaupanvahvistaja

Sofia Dunderberg

Isännöitsijä, IAT