Teknisen ja toiminnallisen kunnon ylläpitäminen

Isännöinnin rooli kiinteistön ylläpidossa

Econia Isännöinti työskentelee taloyhtiön hallituksen rinnalla varmistaakseen, että taloyhtiön strategian mukaiset toiminnot toteutetaan tehokkaasti. Keskeistä on ylläpitää kiinteistön teknistä ja toiminnallista kuntoa, jotta taloyhtiö voi kukoistaa pitkällä tähtäimellä. Hallitus ja isännöinti sopivat yhdessä, kuinka kiinteistönhoidon palvelutaso määritellään ja miten laadunvalvonta toteutetaan. Isännöinti kilpailuttaa ja valvoo kiinteistönhoidon palveluiden laatua, varmistaen, että siivous, ulkoalueiden hoito ja jätehuolto toteutetaan sovitun mukaisesti.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä 

Päivittäisissä isännöinnin teknisissä ja hallinnollisissa asioissa tavoita meidät numerosta:

Laadukas ja osaava isännöinti

Laadukkaan isännöinnin avulla taloyhtiön johto voi keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen, kun taas isännöinti varmistaa, että kiinteistönhoidon, kulutusseurannan ja korjaustöiden hallinta sujuu moitteettomasti. Valitsemalla osaavan isännöinnin, taloyhtiön ylläpito ja tulevaisuuden suunnittelu ovat varmoissa käsissä.

Osaamisemme perustuu vahvaan isännöinnin asiantuntemukseen sekä syvään taloushallinnolliseen erityisosaamiseen. Isännöitsijämme ovat hyvin tavoitettavissa ja hoitavat luottamustehtävänsä huolella. 

Econia-luotettavaa-isannointia

Kulutusseuranta ja kiinteistön korjaustarpeet

Energian ja veden kulutuksen kuukausittainen seuranta auttaa isännöintiä valvomaan kiinteistön tehokkuutta ja taloudellisuutta. Kiinteistön kuntoa tarkkaillaan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti, jotta mahdolliset tulevat korjaustarpeet pystytään ennakoida. Isännöinti laatii vuosittain korjausohjelmat ja pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelmat, jotka yhdistävät kiinteistön nykytilan arvioinnin ja tulevat kunnostukset.

Tutustu isännöinnin vuoteen →

Kerrostalot 3 - isännöintipalvelut - Econia

Vahinkotapahtumat ja huoneistojen muutostyöt

Isännöinti valvoo huolellisesti vahinkotapahtumien hallintaa ja korjauksia sekä osakkaiden tekemiä huoneistokohtaisia muutostöitä. Tämä varmistaa, että kaikki toimet toteutetaan rakennusta vahingoittamatta ja laadukkaasti.

asentaja-1
Econia_Symbol

Kun tarvitset kumppania isännöintiin,

ota yhteyttä isännöitsijöihimme ja jutellaan lisää.

Auli Brander

Johtava isännöitsijä, AIT, ITS, IAT, LKV, LVV, julkinen kaupanvahvistaja

Sofia Dunderberg

Isännöitsijä, IAT