Econian laatupolitiikka

Laatupolitiikkamme perustuu Econian arvoihin ja eettisiin periaatteisiin, jotka ohjaavat toimintaamme. Laatupolitiikalla haluamme kuvata laadunhallintaan liittyvät periaatteemme henkilöstöllemme ja sidosryhmillemme.

Laatuajattelu ohjaa toiminnan kehittämistä

Laatuajattelu koskee asiakaskeskeisen palvelumme kaikkia vaiheita. Tavoitteenamme on palveluiden toteuttaminen asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaan sekä jatkuva toiminnan kehittäminen ja parantaminen. Noudatamme lainsäädännön vaatimuksia, standardeja ja ohjeita, emmekä tingi turvallisuudesta. Huolehdimme henkilökunnan koulutuksesta ja kannustamme kehittämään omaa asiantuntemustaan jatkuvasti.

Laadunvalvonta koko henkilöstön vastuulla

Laadunvalvonta on koko henkilöstömme vastuulla. Laadukkaan toiminnan takaavat henkilöstön osaaminen ja yhdessä sovitut prosessit, joiden noudattamista valvotaan. Jokainen econialainen sitoutuu lainsäädännön vaatimusten täyttämiseen sekä yrityksemme arvojen ja ohjeiden noudattamiseen. Mahdollisista laatupoikkeamista raportoidaan ja korjaavat toimenpiteet toteutetaan välittömästi.

Laadunhallinta ja auditointi

Laadunhallinta on tärkeä osa strategiaamme. Auditoimme palvelumme säännöllisesti omien prosessiemme mukaisesti ja lisäksi käytämme valtuutettuja ulkopuolisia tahoja varmistaaksemme, että palvelumme täyttävät asiakkaiden vaatimukset.

Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä

Econian laadunhallintajärjestelmä täyttää eurooppalaisen ISO 9001:2015 -standardin vaatimukset. Keskeisessä roolissa on toiminnan jatkuva parantaminen ja riskilähtöinen ajattelutapa. Mittaamme säännöllisesti sekä asiakkaidemme että henkilöstömme tyytyväisyyttä. Laadukkaan toiminnan vaatimuksemme koskevat myös yhteistyökumppaneitamme.