Econian henkilöstöpalvelut yrityksille

Ammattitaitoisia vuokratyöntekijöitä vai onnistuneita täsmärekrytointeja? Econia Henkilöstöpalvelut auttaa yritystäsi löytämään osaajia ja tasapainottamaan kausivaihteluita. Me löydämme työllesi oikeat tekijät – oli kyse sitten yhdestä keikasta tai pitkäaikaisesta työsuhteesta tositarkoituksella.

Vuokratyö on turvallista

Kun vuokraat kauttamme työntekijän, voit olla varma, että työntekijäsi on hyvissä käsissä. Olemme vuodesta 1996 alkaen olleet Henkilöstöala ry:n (Hela) jäsen ja noudatamme alan hyviä käytäntöjä. Econia on myös EURES-yhteisön jäsen, joka mahdollistaa Euroopan laajuiset työntekijämarkkinat.

Autamme lisäkäsien etsimisessä, kausivaihteluiden tasoittamisessa ja sijaisten löytämisessä – tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Rekrytointi täyden palvelun periaatteella

Meiltä saat kaikki rekrytointipalvelut julkisesta hausta suorahakuun ja haastatteluista osaamiskartoituksiin avaimet käteen -periaatteella. Tunnemme syvällisesti työmarkkinat ja eri toimialojen rekrytointiprosessit. Vuosikymmenten kokemuksella haemme, haastattelemme ja tarkistamme taustat, arvioimme soveltuvuuden ja esittelemme yritykseesi sopivimmat ehdokkaat. Viime kädessä sinä valitset.

Mietityttääkö työlainsäädäntö tai työoikeus?

Työlainsäädäntö kattaa hyvin monia osa-alueita, kuten esimerkiksi työsopimuslain, työaikalain, vuosilomalain, yhdenvertaisuuslain, työehtosopimuslain, opintovapaalain ja palkkaturvalain.

Me autamme yrityksiä ja työntekijöitä kaikissa työoikeuteen ja työlainsäädäntöön liittyvissä asioissa työsopimuksista alkaen.

Lue lisää työlainsäädäntö- ja työoikeuspalveluista

Työntekijöitä ulkomailta

Autamme ulkomaalaisia yrityksiä tuomaan työntekijöitään Suomeen ja kotimaisia yrityksiä löytämään ulkomaista työvoimaa ja erityisosaajia. Autamme myös lähetettyjen työntekijöiden hallinnoinnissa virallisena paikallisena edustajana Suomessa.

Lue lisää kansainvälisistä HR-palveluista

Kysymyksiä henkilöstöpalveluista

Henkilöstövuokraus on riskitön ratkaisu vaihteleviin työvoimatarpeisiin, etenkin epävarmoina aikoina ja sesonkiluonteisessa työssä. Optimoi henkilöstöresurssit tilanteen mukaan ja jätä rekrytointihuolet ja työnantajavelvoitteet meille!

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta »

Econian rekrytointipalvelut säästävät aikaa ja vaivaa. Voimme hoitaa rekrytoinnit täyden palvelun periaatteella: joko hiljaisena hakuna hyödyntäen omaa tietokantaamme ja verkostoamme tai haluamissasi kanavissa. Voimme hoitaa puolestanne koko prosessin profiilin määrityksestä seulontaan, haastatteluihin ja arviointiin.

Lue lisää rekrytointipalveluista »

HR-palvelut tarjoaa apua henkilöstö- ja palkkahallinnon tehostamiseen sekä neuvontaa työsuhdeasioissa ja henkilökunnan osaamisen kehittämisessä. Voit myös ulkoistaa yrityksesi henkilöstö- ja palkkahallinnon kokonaan meille.

Lue lisää HR-palveluista »

TARJOUSPYYNTÖ

Kun etsit ammattilaista, soita asiantuntijoillemme tai jätä yhteydenottopyyntö täällä.

HR- JA REKRYTOINTIASIOISSA OTA YHTEYTTÄ:

Jaakko Niinisalo

Myyntihallintojohtaja
Kansainväliset
puh. 041 3178 183

Janne Vainikkala

Myyntijohtaja
Kotimaa
puh. +358 40 762 5691

Jukka Rajalin

HR-asiantuntija Jyväskylä
puh. +358 44 976 7781