Henkilöstövuokraus yrityksille

Henkilöstövuokrauksella saat osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa käyttöösi juuri silloin kuin tarvitset, lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Työntekijöiden osaaminen kartoitetaan valmiiksi ja suosittelemme tehtäviin soveltuvia henkilöitä, joista voit valita haluamasi tekijät.

Vuokratyövoiman käyttö on sinulle riskitöntä: maksat vain tehdystä työstä. Työntekijä on Econia Henkilöstöpalveluiden palkkalistoilla ja me hoidamme työnantajavelvoitteet. Halutessasi voit aina vakinaistaa vuokratyöntekijän työsuhteen.

Econian vuokratyöpalvelut

Itsenäinen ja ketjuista riippumaton henkilöstövuokrauspalvelumme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja ketterän toimintamallin. Yhteistyö joustaa tarpeittenne mukaan: voimme rakentaa yhdessä innovatiivisia palvelumalleja, jotka tuovat merkittäviä säästöjä ja tehostavat liiketoimintaanne. Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti huippuluokkaa.

Vaikka hinnoittelumme on kilpailukykyinen, pidämme silti hyvää huolta vuokraamistamme työntekijöistä. Maksamme aina vähintään TES:n mukaisen palkan ja autamme työntekijöitämme löytämään osaamiseensa ja mielenkiinnon kohteisiinsa parhaiten sopivat paikat. Näin sinä saat motivoitunutta työvoimaa.

Econia Henkilöstöpalvelut on tukenut satojen suomalaisten yritysten toimintaa vuodesta 1996. Tarjoamme työvoimaa lähes kaikille toimialoille. Teemme vuosittain 400-500 työsopimusta; päivittäin kauttamme on vuokrattuna noin 100 työntekijää. Olemme Henkilöstöala Helan jäsen.

TARJOUSPYYNTÖ

Kun tarvitset vuokratyölle tekijän, soita asiantuntijoillemme tai jätä yhteydenottopyyntö tästä.