Taloushallinnon palvelut Econiasta

Luottamuksen ja menestyksen kulttuuri

Luomme Econiaan luottamuksen kulttuuria, jossa jokainen voi kehittyä asiantuntijana sekä vaikuttaa yhteisiin asioihin. Uskomme hyvään yhteishenkeen ja yhteistyön voimaan: jaamme tietoa, arvostamme ja tuemme toisiamme.

Työllämme on merkitys: luomme menestyksen edellytyksiä niin asiakkaillemme kuin toisillemme. Menestys on meille asenne: se on intohimoa onnistua ja vahvaa tahtoa tehdä töitä onnistumisen eteen. Voit tutustua arvoihimme ja palvelulupaukseemme tarkemmin täällä.

Jatkuvan kasvun ja kehityksen asialla

Econialaisia yhdistää jatkuva halu kasvaa ja kehittyä asiantuntijoina. Siksi meillä työskentely on innostavaa ja palkitsevaa. Nautimme haasteista, sillä ne kehittävät meistä entistä parempia asiantuntijoita. Talossamme on niin monialaista osaamista, että yhdessä pystymme ratkomaan kaikki asiakkaidemme liiketoimintahaasteet.

Kehitämme jatkuvasti myös Econiaa yrityksenä ja palveluitamme, ja koko henkilöstö voi osallistua kehitystyöhön. Yhteinen missiomme on luoda Suomeen taloudellista kasvua ja vastuullisempaa liiketoimintaa. Voit tutustua tarkemmin strategiaamme ja visioomme täällä. Kehitämme myös yrityskulttuuriamme, esimiestyötä ja henkilöstön johtamista tavoitteellisesti, sillä haluamme tarjota toimialan parhaat työpaikat myös tulevaisuudessa.

Kehittyvät henkilöstöedut

Vakaa taloutemme takaa vakaat työpaikat ja kehittyvät edut: me menestymme yhdessä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja koulutukseen.

Econia tarjoaa työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun sekä niska- ja hartiahierontoja. Jokaiselle tehdään omien tavoitteiden mukainen koulutus- ja kehityssuunnitelma. Tarjoamme sekä yhteisiä koulutuksia ajankohtaisista teemoista että yksilöllisiä koulutusmahdollisuuksia yksittäisistä koulutuspäivistä laajempiin opintoihin ja oppisopimuksiin.

Tarjoamme myös joustavat etätyömahdollisuudet satunnaisesta etätyöstä säännölliseen ja kokoaikaiseen etätyöskentelyyn. Jokainen econialainen on myös tervetullut etätöihin Espanjan Fuengirolan toimipisteeseemme, jolloin Econia kustantaa lennot ja majoituksen Aurinkorannikolla.

Tasa-arvoinen ja reilu meininki

Yhteiset toimintatavat ovat meille sydämen asia: kaikki päätöksemme perustuvat yhteisiin periaatteisiin ja yhdenvertaiseen kohteluun. Koko henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Me pidämme huolta jokaisesta econialaisesta.

Kiinnoistuitko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi: katso avoimet paikat tai jätä avoin hakemus.