Palkkahallinto- ja palkanlaskentapalvelut

Econian palkkahallinto- ja palkanlaskentapalvelut tekevät yrityksen arjesta helppoa. Ajantasainen asiantuntemus yhdistettynä sähköisen palkkahallinnon järjestelmiin takaa, että palkat ja viranomaisilmoitukset hoidetaan aina virheettömästi ja oikea-aikaisesti. Pidämme huolta tietosuojasta ja salassapidosta: käsittelemme henkilötietoja GDPR-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Palkkahallinnon erityisosaaminen omalta palkanlaskijalta

Econian kokeneilta palkka-asiantuntijoilta saat apua ja neuvoja kaikissa palkkahallinnon erityistilanteissa. Tunnemme työehtosopimukset ja niiden tulkinnat sekä viimeisimmät työlainsäädännön muutokset, joten voit konsultoida meiltä myös työsuhdeasioissa.

 

Palkanlaskenta ulkoistettuna palveluna

Palkanlaskennan ulkoistaminen on helppoa: siksi se onkin yksi tavallisimmin ulkoistetuista taloushallinnon prosesseista. Oma, nimetty palkanlaskijasi tuntee yrityksesi palkkakäytännöt ja liiketoiminnan. Econian varahenkilöjärjestelmä takaa korkealaatuiset palkanlaskentapalvelut myös oman palkanlaskijasi sairauden tai henkilöstövaihdosten aikana.

Ulkoistettu palkanlaskentapalvelu sisältää mm.


Palkanlaskenta ja palkkojen maksatus


Palkkalaskelmien lähetys työntekijöille sähköisesti verkkopankkiin


Liittojen jäsenmaksujen pidätys palkasta, lomapalkkavaraukset jne.


Työnantajasuoritusten maksaminen, viranomaisilmoitukset ja palkkatietoilmoitukset tulorekisteriin


Kuukausiraportit ja sähköinen arkistointi


Palkkatodistukset, tapaturmailmoitukset jne.

Ulkoistettu palkkahallinto tuo säästöjä

Oikein suunniteltu palkkahallinnon ulkoistaminen tuo kustannussäästöjä. Kartoitamme yrityksenne palkkahallintoprosessit ja arkeenne sopivan ulkoistusratkaisun. Saatte käyttöönne palkkahallinnon viimeisimmän erityisasiantuntijuuden ja alan parhaat käytännöt. Seuraamme ja kehitämme toimintamallia jatkuvasti laatupolitiikkamme mukaisesti.

Tehoa palkkahallintoon sähköisillä ratkaisuilla

Käytämme moderneja sähköisen palkkahallinnon ohjelmistoja, jotka poistavat turhia työvaiheita ja tehostavat palkanlaskennan prosesseja. Voimme joko suositella tarpeisiinne sopivaa palkkahallinto-ohjelmistoa tai käyttää nykyistä järjestelmäänne.

Talous-, palkkahallinto- ja HR-palvelut saman katon alta

Keskittäminen tuo säästöjä, siksi tarjoamme palkkahallinnon tueksi mahdollisuuden ulkoistaa koko taloushallinnon ja valitut HR-prosessit Econialle. Tutustu tarkemmin talous- ja henkilöstöhallinnon palveluihimme.