Sähköinen taloushallinto liiketoiminnan tukena

Sähköinen taloushallinto on tehokasta ja läpinäkyvää. Raportointi on nopeaa, joten pääsette käsiksi tuoreimpiin kirjanpito- ja laskutustietoihin juuri silloin, kun tietoa tarvitaan päätöksenteon tueksi. Sähköistäminen tehostaa myyntisaamisten seurantaa ja nopeuttaa usein kassankiertoa.

Taloushallinnon sähköistäminen poistaa monia työvaiheita – kuten manuaalisen arkistoinnin ja postittamisen – sekä helpottaa ostolaskujen tarkastusta. Tiedon löytäminen helpottuu, eikä erillisiä pankkiyhteysohjelmia enää tarvita, koska laskujen maksatus onnistuu samassa järjestelmässä.

Sähköinen taloushallinto sopii sekä pienille että suurille yrityksille, jotka haluavat säästää aikaa ja olla jatkuvasti ajan tasalla. Tarpeisiinne parhaiten soveltuva ohjelmisto tekee taloushallinnosta entistä kustannustehokkaampaa automatisoimalla rutiineja.

Econian sähköisen taloushallinnon ohjelmistot ovat helppokäyttöisiä, eivätkä edellytä asennuksia. Selainpohjaiset ratkaisut mahdollistavat työskentelyn ajasta ja paikasta riippumatta. Pitkä kokemuksemme takaa helpon siirtymän sähköiseen taloushallintoon – joustavasti haluamassanne laajuudessa.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista tai tilaa esittely!