Henkilöstövuokrauksella nopeasti töihin

Haussa hyvä työpaikka? Sellaisia me tarjoamme, uusia työpaikkoja erilaisiin tarpeisiin. Voit kehittyä urallasi, vaihtaa alaa tai ansaita hieman extraa vaikkapa opiskelun ohessa.

Etsitpä sitten vakituista työpaikkaa, osa-aikatyötä, kesätyötä, viikonlopputyötä, kausityötä tai vain lisäansioita, me haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan. Kauttamme voit löytää vuokratyön lisäksi myös vakituisen työpaikan, sillä teemme rekrytointeja monille yrityksille. Katso avoimet työpaikkamme ja hae jo tänään!

Jos sopivaa työpaikkaa ei ole juuri nyt tarjolla, jätä meille avoin hakemus. Kerro itsestäsi ja toiveistasi työnhaun, työpaikan ja uran suhteen. Tämän jälkeen alamme etsiä juuri osaamiseesi ja toiveisiisi sopivaa työtä. Olemme yhteydessä heti, kun löydämme sinulle sopivan työpaikan. Pääosa tehtävistämme on vuokratöitä, jolloin työnantajasi on Econia.

Turvallinen henkilöstövuokraus

Henkilöstöpalveluyritysten liiton jäsenenä olemme vakavarainen ja hyvien tapojen mukaan toimiva työnantaja, joka pitää menestyksen tekijöistään huolta ja noudattaa aina vähintään toimialan TES:n tasoisia ehtoja.

Meille on tärkeää, että tarjoamamme työ palvelee elämäntilannettasi ja kiinnostaa sinua. Näin sinulla on edellytykset menestyä uudessa työssäsi.

 

Katso avoimet työpaikat

 

Lähetä avoin hakemus