HR-palvelut kehittämässä henkilöstöhallintoa

Koordinoimme, tehostamme ja kehitämme henkilöstöhallintoa. Tarjoamme neuvontaa ja valmennusta kaikissa henkilöstöön liittyvissä asioissa, kehitämme henkilökunnan osaamista, tarjoamme työkaluja työhyvinvoinnin seurantaan ja kehittämiseen sekä konsultoimme työsuhteisiin ja lainsäädäntöön liittyvissä asioissa. Tuntikirjanpidon ja laskutuksen tehostamiseksi tarjoamme sähköisen työajanseurantajärjestelmän.  Voimme kehittää työkaluja ja toimintamalleja tarpeidenne ehdoilla.

Miksi keskittäisit HR-toiminnot Econialle?

HR-toimintojen keskittäminen Econialle auttaa ennustamaan kustannuksia ja tehostamaan yrityksesi henkilöstö- ja palkkahallintoa. Voit luottaa siihen, että henkilöstöön liittyvät asiat on hoidettu oikein myös haastavissa tilanteissa. Selkeytämme prosesseja ja pidämme hyvää huolta yrityksenne tärkeimmästä voimavarasta.

Synergiaa henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja työoikeuspalveluista

Econia voi toimia luotettavana ja vastuullisena työnantajana henkilökunnallenne tai voimme hoitaa puolestanne rekrytoinnit täyden palvelun periaatteella. Asiantuntemuksemme on tukenanne myös esimerkiksi yhteistoimintatilanteissa, työsopimus- ja työsuojeluasioissa sekä kaikissa muissa työlainsäädännön piiriin kuuluvissa asioissa.

Luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua

Yhteistyö Econian kanssa on helppoa ja sujuvaa. Yrityksenne asioihin perehtynyt henkilöstöasiantuntija tai -tiimi on aina tavoitettavissa ja tarvittaessa voimme myös työskennellä tiloissanne. Turvallinen varamiesjärjestelmämme takaa palvelun tasalaatuisuuden myös esimerkiksi sairastapauksissa. Toimintamalli voidaan räätälöidä täysin tarpeidenne mukaiseksi. Halutessanne voitte siirtää myös nykyiset HR-henkilönne Econialle.

Kysy lisää erilaisista yhteistyömahdollisuuksista!

TARJOUSPYYNTÖ HR-PALVELUISTA

Kun tarvitset apua henkilöstöhallintoon, soita asiantuntijoillemme tai jätä yhteydenottopyyntö tästä.