Tilaa kauttamme ammattitaidolla tehdyt henkilöstösuunnitelmat yrityksesi käyttöön.

Ulkomaisen yrityksen henkilöstövuokraus- ja rekrytointikumppani Suomessa

Ulkomainen yritys voi ulkoistaa Econialle kaikki henkilökunnan rekrytointiin ja palkkaamiseen liittyvät huolet. Econia on Suomen Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) jäsen ja noudatamme kaikessa toiminnassamme Bureau Veritaksen sertifioimaa laatujärjestelmää. Itsenäinen ja ketjuista riippumaton toimintamallimme mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja mutkattoman palvelun.

Henkilöstövuokrauspalvelut ulkomaisille yrityksille

Ulkomaiset yritykset saavat Econialta motivoitunutta ja osaavaa työvoimaa lyhyisiin tai pidempiin toimeksiantoihin. Vuokratyövoiman palkkaaminen on helppoa ja riskitöntä: maksat vain tehdystä työstä. Me hoidamme kaikki lakisääteiset työnantajavelvoitteet.

Ulkomaista työvoimaa teollisuushankkeisiin

Välitämme myös ulkomaista vuokratyövoimaa suuriin teollisuushankkeisiin. Meillä on kattavat kotimaiset ja kansainväliset verkostot, joista löytyy jokaiseen työtehtävään sopiva tekijä – tarvittaessa nopeasti.

Rekrytointi- ja HR-palvelut

Henkilöstövuokrauksen ohella teemme myös suoria rekrytointeja. Tunnemme Suomen työmarkkinat ja suuret kansainväliset hankkeet. Voimme hoitaa koko rekrytointiprosessin suorasta tai julkisesta hausta haastatteluihin, osaamiskartoituksiin ja taustojen tarkistuksiin.

Kansainvälinen yritys voi halutessaan ulkoistaa Econialle koko HR-hallinnon. Voimme myös toimia suomalaisena työnantajana lähetetyille työntekijöille: tutustu paikallisen edustajan palveluihimme täällä.

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous ulkomaisen työvoiman rekrytoinnista ja henkilöstövuokrauksesta.

 

Kysy lisää tai tilaa esittely