SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO


Tehosta taloushallintoa


Saat kauttamme käyttöösi kaikki parhaimmat sähköiset taloushallinnon ohjelmistot.


Tutustu sähköiseen taloushallintoon

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Sertifioitua asiantuntijapalvelua

Econia on Taloushallintoliiton jäsenyritys, toiminnallamme on ISO 9001:2015 -laatusertifiointi ja sitoudumme toimimaan vastuullisesti.

Tutustu Econiaan

MIKSI ECONIA


Ainutlaatuista osaamista


Olemme vastuullinen ja kokenut taloushallintokumppani, jolla on laajat verkostot ja erinomaiset suhteet viranomaisiin.


Tutustu meihin

Tilitoimistopalvelut

Econialta saat luotettavat tilitoimistopalvelut juuri tarvitsemassasi laajuudessa: yksittäisinä palveluina kirjanpidon, palkanlaskennan tai talouskonsultoinnin muodossa sekä kokonaisvaltaisena taloushallinnon ulkoistuksena. Tehostamme yrityksen taloushallintoa, neuvomme muutostilanteissa ja tuemme talouden kehittämisessä.

Palvelemme paikallisesti Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Uudellamaalla sekä sähköisesti paikasta riippumatta.

Sähköinen taloushallinto
tarpeittenne mukaan

Tarjoamme käyttöösi markkinoiden johtavat sähköisen taloushallinnon ohjelmistot: riippumattomana asiantuntijana vertailemme ja kilpailutamme ohjelmistot puolestasi, jotta löydämme parhaiten yrityksenne tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Kokeneet taloushallinnon asiantuntijat

Econialta saat aina ajantasaisimman osaamisen ja tukea yrityksenne talouden tavoitteelliseen kehittämiseen. Panostamme henkilöstön jatkuvaan koulutukseen, jotta talousasiantuntijamme osaavat auttaa verosuunnittelussa, yrityslainsäädännöllisissä asioissa sekä taloushallinnon erityistilanteissa.

Pyydä tarjous

Sertifioitua asiantuntijapalvelua 

Econia on Taloushallintoliiton jäsenyritys, toiminnallamme on ISO 9001:2015 -laatusertifiointi ja sitoudumme toimimaan vastuullisesti, eettisten periaatteidemme mukaisesti. Tavoitteemme on luoda menestystä asiakkaillemme.


Kirjanpito

Tilitoimistostamme saat oman kirjanpitäjän, joka tuntee toimialasi ja yrityksesi. Kirjanpitäjämme ovat oman alansa rautaisia asiantuntijoita, joiden neuvoihin voit luottaa.Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen tuo monia säästöjä ja etuja. Ulkoistaessasi taloushallinnon Econialle voit luottaa siihen, että niin talouden rutiinit kuin haastavat tilanteetkin hoidetaan tilitoimistossamme asiantuntevasti ja oikea-aikaisesti.Palkkahallinto ja palkanlaskenta

Lakisääteisten palkanlaskentapalveluiden lisäksi tarjoamme kattavat palvelut koko palkkahallinnon ulkoistukseen ja työsuhdeasioiden neuvontaan.
Ohjelmistoriippumaton Econia

Tunnemme eri toimialojen taloushallintotarpeet sekä tarjolla olevat taloushallinnon ohjelmistot, siksi osaamme suositella juuri teille sopivaa ratkaisua.Sähköinen taloushallinto

Taloushallinnon sähköistäminen vähentää manuaalista työtä, automatisoi kirjanpidon rutiineja ja tarjoaa pääsyn ajantasaisiin taloustietoihin.
Verosuunnittelu

Verosuunnittelumme on ennakoivaa: tutkimme lainsäädännön ennakkoratkaisut ja seuraamme niiden kehitystä jo valmisteluvaiheessa. Etsimme asiakkaallemme verotuksellisesti edullisimman ja käytännöllisimmän toimintamallin.


Paikallinen tilitoimisto lähelläsi

Tarjoamme taloushallinto- ja tilitoimistopalvelut paikallisesti Ulvilassa, Porissa, Helsingissä, Huittisissa, Kankaanpäässä, Keuruulla, Mäntässä, Parkanossa, Raumalla, Tampereella, Turussa, Uudessakaupungissa ja Fuengirolassa.

Katso yhteystiedot ja kysy lisää!