Tilitoimistokumppani, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa

Asiakkaanamme voit olla varma, että taloushallinto vastaa lakien ja määräysten muuttuvia vaatimuksia. Saat paremman kuvan nykytilanteesta, mahdollisuuksista ja tavoitteista, joten pystyt valmistautumaan tulevaan. Tavoitteemme on luoda menestystä asiakkaillemme.

Luotettava, joustava ja asiakaslähtöinen

Voit luottaa meihin: pidämme lupauksemme ja kannamme vastuumme. Toimintamme perustuu luottamukseen, siksi tavoitteenamme on läheinen ja syvä yhteistyösuhde. Teemme yhteistyön helpoksi: olemme aina tavoitettavissa ja meiltä saat vastaukset hankaliinkin kysymyksiin. Haluamme ylittää odotuksesi ja helpottaa arkeasi.

Palvelemme jokaista yritystä yksilöllisesti ja pyrimme tarjoamaan aitoa lisäarvoa myös osana arjen rutiineja. Palvelumalli rakennetaan tarpeittenne mukaiseksi ja sitä voidaan muuttaa matkan varrella. Oman yhteyshenkilönne tai -tiiminne taustalla toimii varahenkilöjärjestelmä, joten palvelu on yhtä sujuvaa myös esimerkiksi lomien aikana. Halutessanne voimme työskennellä tiloissanne tai käyttää omia järjestelmiänne.

Yrityslainsäädännöllistä apua erityistilanteissa

Tunnemme niin talousjuridiikan kuin työlainsäädännön. Taloushallinnon konsultointipalvelumme kattavat yritystoiminnan eri vaiheet perustamistoimista yritysmuodon muutoksiin, sulautumisiin ja jakautumisiin, yrityskauppoihin ja arvonmäärityksiin. Koska tunnemme valmiiksi yrityksen taloushallinnon ja tilanteen, konsultointi on kokonaisvaltaista ja kustannustehokasta.

Ainutlaatuisia synergiaetuja

Econia tarjoaa ainoana Suomessa mahdollisuuden keskittää talous– ja henkilöstöhallinto saman katon alle, lisäksi tarjoamme myös kansainvälisiä yrityspalveluita. Meiltä saat markkinoiden johtavat sähköiset ratkaisut liiketoimintanne tehostamiseen.

Testattu, tarkastettu, varmistettu

 Econia on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä, mikä takaa henkilöstön ammattimaisen työtavan ja palveluprosessien tehokkuuden. Econian ammattitaitoon luottaa jo yli 1500 aktiivista asiakasta.