Taloushallinnon ohjelmistot riippumattomalta asiantuntijalta

Tunnemme eri toimialojen taloushallintotarpeet sekä tarjolla olevat taloushallinnon ohjelmistot, siksi osaamme suositella juuri teille sopivaa ratkaisua. Ohjelmistoriippumattomana talouden asiantuntijana kartoitamme ratkaisut aina asiakasyrityksemme – emme ohjelmistotoimittajan – näkökulmasta.

Vertailemme ja kilpailutamme sähköisen taloushallinnon ohjelmistot puolestanne ja teemme tarjouksen tarpeidenne mukaisesta kokonaisratkaisusta. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Taloushallinnon järjestelmäkonsultointi

Econian tietohallinto-osasto tarjoaa riippumatonta teknologia- ja järjestelmäkonsultointia taloushallinnon optimoimiseksi. Hyödynnämme omissa ohjelmistotuotteissamme mm. tekoälyä ja robotiikkaa. 

Kysymyksiä taloushallinnon ohjelmistoista

Econia on esivalinnut lukuisia erilaisiin tarpeisiin sopivia taloushallinnon ohjelmistoja, joista jokainen on luotettava, helppokäyttöinen ja turvallinen. Jotta löydämme yhdessä juuri yrityksellenne sopivan ohjelmiston, meidän tulee kartoittaa tarpeenne ja toivomanne käyttölaajuus. Autamme ohjelmistojen vertailussa, teemme tarjouksen ja suunnittelemme käyttöönoton.

Mikäli et käytä Econiaa kumppanina, varaa runsaasti aikaa eri järjestelmiin ja niiden ominaisuuksiin tutustumiseen. Kiinnitä erityistä huomiota ohjelmiston käytettävyyteen ja siihen, miten se sopii yrityksenne arkeen. Suunnittele huolella käyttöönotto ja varaa aikaa käytön opettelulle. Varmista, miten ohjelmistotoimittaja tarjoaa apua ja tukea käyttöönottovaiheessa ja sen jälkeen. Yleisimmät virheet liittyvät siihen, ettei yritys ole tutustunut riittävän hyvin järjestelmän käyttöön.

Meillä on pitkä kokemus eri järjestelmistä, saumattomista käyttöönotoista ja koulutuksesta, joten olemme mielellään apuna, kun haluat vaihtaa taloushallinnon ohjelmiston.

Hintaan vaikuttavat valittu ohjelmisto, sen käyttölaajuus sekä yrityksenne koko ja tarpeet. Pyydä tarjous: kilpailutamme taloushallinnon ohjelmistot puolestanne.

Kyllä. Saat käyttöönottokoulutuksen Econialta ja teknistä tukea käyttöönoton jälkeen järjestelmätoimittajalta.