Tee HR-toimintojen kartoitus

Tee HR-toimintojen kartoitus

Onko yritykselläsi henkilöstöhallinnon prosesseja, jotka eivät kuitenkaan palvele yritystäsi tehokkaasti? Tee kanssamme yrityksesi HR-toimintojen kartoitus.

Asiantuntijamme laittavat yhdessä kanssasi toiminnot jonoon ja järjestykseen, jotta niiden tehokas johtaminen ja kehittäminen on jatkossa helpompaa sinulle.

Aloitetaan listaamalla yhdessä ne toiminnot, joita HR teillä pitää sisällään ja joita siinä mielestäsi pitäisi olla tai on liikaa. Alkukartoituksen on tarkoitus antaa asiantuntijallemme kuva siitä, mihin suuntaan henkilöstöhallintoa ja sen prosesseja halutaan viedä.

Tämän jälkeen saat arvion aikataulusta, joka yrityksesi kohdalla HR prosessien kehityssuunnitelman laatimiseen menee sekä palvelumme tarkennetun hinnan. 

Kartoituksen lopputuloksena saat suunnitelman, jonka avulla voit lähteä kehittämään yrityksesi henkilöstöhallinnollisia prosesseja, ovat kehittämistarpeesi sitten toiminnan tehostamiseen tai esimerkiksi asioiden systematisointiin liittyviä. Ja toki olemme käytettävissäsi myös kehityssuunnitelmasta kumpuavissa käytännön toimissa.

Lue lisää ja tilaa HR-kartoitus verkkokaupastamme.

Facebook
Twitter
LinkedIn