Autamme asiakkaitamme parantamaan kannattavuutta

Pidämme asiakkaistamme hyvää huolta. Tavoitteenamme on kestävä ja läheinen yhteistyösuhde. Räätälöimme palvelut joustavasti lähtötilanteenne ja tavoitteidenne mukaisiksi. Haluamme tarjota vaihtoehtoja ja löytää keinoja liiketoimintanne parantamiseksi.

Yli 1000 asiakasta kansainvälisistä konserneista toiminimiin

Asiakkainamme on osakeyhtiöitä, kansainvälisiä yrityksiä ja konserneja, yksityisiä elinkeinonharjoittajia, henkilöyhtiöitä, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä ja säätiöitä. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä ja palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Meille on kertynyt vahvaa toimialaosaamista monelta alalta. Meidät tunnetaan esimerkiksi rakennusalan taloushallinnon erityisosaajana. Olemme panostaneet yksityisen sosiaalialan yritysten taloushallintoon sekä kehittäneet palveluitamme pitkäjänteisesti kuntasektorin tarpeita vastaaviksi. Eurooppalaisten yritysten taloushallinnon hoitaminen Suomessa on yksi erikoistumisalueistamme.

Asiakkaanamme voit olla varma, että talous- ja henkilöstöhallinto vastaavat muuttuvaa lainsäädäntöä. Ylläpidämme osaamistamme jatkuvilla koulutuksilla, jotta voimme taata mahdollisimman ammattitaitoisen ja luotettavan palvelun kaikissa talous- ja henkilöstöhallinnon tarpeissa – toimialasta riippumatta.

Esittelyssä asiakkaamme Oy Boda Farm Ab ja tilan pehtoori Krister Sundqvist. Tilan näyttävät omenapuuviljelmät sijaitsevat kauniissa Paraisten saaristossa.

Esittelyssä asiakkaamme Kyröntarhat Oy. Pakkaamopäällikkö Kaja Juurak ja kasvihuonetyöntekijä Olha Polishchuk kertovat millaista on yhteistyömme ja millaista on työskennellä Econiassa.