Econia Safe arkaluontoisten tietojen suojattuun siirtoon

Olemme lanseeranneet uuden salasanasuojatun Econia Safe -sovelluksen arkaluontoisten viestien ja henkilötietojen siirtämistä varten. Käytämme Econia Safe -järjestelmää Securedmailin (Turvaposti) sijaan.

Econia Safe on selainpohjainen suojattu viestintäkanava yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti, jossa viestit arkistoidaan 14 päivän ajan. Käyttäjä voi lähettää viestin, vastata viestiin ja liittää liitteitä. Sinun ei tarvitse kirjautua sisään, jotta voit lukea viestejä tai vastata niihin. Voit vaihtaa käyttöliittymän kielen painamalla lippukuvaketta (vaihtoehtoinen suomi ja englanti). Helppo ja turvallinen!

Näin lähetät uuden viestin Econia Safe -sovellukseen:

 1. Siirry osoitteeseen www.econiasafe.fi ja valitse Lähetä viesti.
 2. Täytä kentät pyydetyillä tiedoilla
  • Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Kirjoita vastaanottajan sähköpostiosoite
  • Luo satunnainen salasana painamalla pyöreää nuolipainiketta, tai voit kirjoittaa oman salasanasi kenttään
  • Lisää otsikko viestiin ja kirjoita viesti
 3. Lisää liitetiedostoja painamalla Liitä tiedosto
 4. Lähetä lopuksi viesti

Näin vastaanotat viestin:

 1. Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun viesti saapuu Econia Safe -palveluun. Sähköposti sisältää linkin Econia Safe -palveluun. Avaa linkki.
 2. Palvelu kysyy salasanan, jonka olet saanut joko tekstiviestinä puhelimeen tai muuten lähettäjältä. Kirjoita salasana ja paina Lue viesti.
 3. Viesti avautuu. Voit tarkastella viestin yksityiskohtia ja sisältöä. Jos viestissä on liitteitä, Liitteet-painike on sininen. Voit avata liitteet painamalla tätä painiketta.
 4. Paina Vastaa vastataksesi viestiin. Kirjoita viesti viestikenttään ja paina Lähetä vastaus. Peruuta viesti painamalla Peruuta (jo lähetettyä viestiä ei voi peruuttaa).Siirry Econia Safeen tästä linkistä.