Ei tarvitse stressata rekrytoinneista

Raumalainen perheyritys Hovi tarjoaa majoitus-, kokous- ja ravintola-alan palveluita laajalla repertuaarilla.
Yrityksessä ei ollut aiemmin käytetty vuokratyöntekijöitä, kunnes hotellinjohtaja Iiro Ignatius tutustui sattumalta henkilöstöpalveluihin tutun econialaisen kautta. Ajatus rekrypalvelun ja vuokratyövoiman käytöstä alkoi pikkuhiljaa kypsyä. ”Varmasti suurin merkitys oli sillä, että löysimme rekrytoinnin ammattilaisen, ihmisen, joka tuntui luotettavalta, ymmärsi yrityksemme arvoja, oli valmis kuuntelemaan ajatuksiamme ja vielä pystyi toteuttamaan toiveitamme.” kertoo Ignatius.

”Parasta Econian henkilöstöpalveluiden hyödyntämisessä on, että ei tarvitse stressata rekrytointia. Voi vaan ilmoittaa omalle yhteyshenkilölle, että tällaisen työntekijän tarvitsisimme eikä tarvitse sen enempää selittää. Yhteyshenkilömme tietää mitä haemme ja minkälainen ihminen sopii yrityskulttuuriimme.” Ignatius jatkaa.

Hän suosittelee Econian henkilöstöpalveluita lämpimästi muillekin yrityksille: ”Tässä tilanteessa, kun mikään muu ei ole niin varmaa kuin epävarma, pitää jokaisen rekrytoinnin osua kerralla oikein. Kun osan rekryprosessista pystyy antamaan luotettaviin käsiin, säästää se aikaa ja rahaa.”

Taloushallinnon palvelut Econiasta

Kuka?
Raumalainen perheyritys Hovi tarjoaa majoitus-, kokous- ja ravintola-alan palveluita laajalla repertuaarilla.

Mitä?
Käytössä Econian rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut.

Miksi?
Kun luotettava ja osaava ammattilainen huolehtii rekrytoinneista, säästyy aikaa ja rahaa.