Työntekijämme ja asiakkaamme kertovat

Alla voit tutustua tyytyväisten asiakkaidemme ja työntekijöidemme kokemuksiin työskentelystä Econian vuokratyöntekijänä sekä asiakkaidemme kokemuksiin Econiasta kumppanina.

Ilkka Herrala, Sales Representative, Finland Kurita Sverige AB

Ilkka wanted to work for Kurita Sweden as an employee. In Finland direct hiring by a Swedish organization is out of the question. Through Econia, it was possible. Econia takes care of the salary payment and vacation money in accordance with Ilkka´s own hourly report, his travel invoices with expense compensations, his occupational health care, exercise benefits and in general all the employer’s obligations.

Esittelyssä asiakkaamme Oy Boda Farm Ab ja tilan pehtoori Krister Sundqvist. Tilan näyttävät omenapuuviljelmät sijaitsevat kauniissa Paraisten saaristossa.

Esittelyssä asiakkaamme Kyröntarhat Oy. Pakkaamopäällikkö Kaja Juurak ja kasvihuonetyöntekijä Olha Polishchuk kertovat millaista on yhteistyömme ja millaista on työskennellä Econiassa.

Eha Semm on työskennellyt Econian vuokratyöntekijänä samalla asiakkaalla jo yli 10 vuotta

Pitkäaikaiset asiakas- ja vuokratyöntekijäsuhteet ovat tyypillisiä Econiassa. Vuokratyöntekijöidemme työsuhteet ovat usein vuosien pituisia. Tämä kertoo paitsi siitä, että Econia on pidetty työnantaja, myös siitä, että asiakkaamme ovat pidettyjä.

Virosta Tarton läheltä syntyisin oleva Eha Semm työskennellyt Suomessa jo kaikkiaan 13 vuotta, josta viimeiset 10 vuotta Econialla. Viron heikko työtilanne ja kiinnostus hypätä tuntemattomaan toivat Ehan aikoinaan Suomeen.

Eha kehuu työantajaansa ja erityisesti hetki sitten eläkkeelle jäänyttä esimiestään Econiassa: ”En ole kokenut parempaa pomoa kuin Hannu (Högbacka). Hän oli ystävä eikä vain esimies. Hän auttoi aina ongelmissa, soitteli ja kyseli, mitä kuuluu. Olen todella kiitollinen, että olen päässyt Econian kautta töihin.” Myös työyhteisö on kiva ja työkaverit mukavia. Työporukassa on myös toinen virolainen. Econian kautta asiakkaalla on kaikkiaan 10 vuokratyöntekijää.

Eha lähestyy kohta eläkeikää, mutta on ajatellut jatkavansa työssään eläkeiän täyttymisen jälkeenkin. Hän harrastaa lukemista ja neulomista, erityisesti villasukkien neulomista sekä ulkoilua luonnossa, joka sopii hyvin fyysisesti rasittavan työn vastapainoksi.

Heivo Soosaar sai täyteen kymmenen vuotta Econialla

Heivo Soosaar työskentelee Econian kautta Porin Terästyö Oy:ssä levyseppä-hitsaajana ja viihtyy työssään erinomaisesti. Ennen Porin Terästyötä hän työskenteli samoissa hommissa Viron puolella suomalaisessa yrityksessä. Viron ja Suomen työelämässä ja työpaikkojen kulttuurissa hän ei näe kovin suuria eroja. Perhe on erinomaisesti kotiutunut Satakuntaan. Viron puolella käydään tietysti silloin tällöin sukulaisia ja ystäviä tapaamassa.

Tulevaisuudessa Heivo toivoo saavansa tehdä samaa ammattilaistyötä kuin tähänkin asti.

Kuvassa vasemmalta myyntihallintojohtaja Jaakko Niinisalo, aluepäällikkö Pasi Välimaa ja 10-vuoden työurastaan palkittu Heivo Soosaar.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme 

Klikkaa tästä