Rekrytointipalvelut yrityksille

Unohda työläät työpaikkailmoitukset, hakemuksista tukkeutunut sähköposti ja haastattelujen organisointi – anna Econia Henkilöstöpalveluiden hoitaa rekrytointi alusta loppuun. Ammattimainen suorahaku takaa onnistuneet rekrytoinnit.

Julkisesta hausta suorahakuun

Econia Henkilöstöpalveluilta saat kaikki rekrytointipalvelut julkisesta hausta suorahakuun ja haastatteluista osaamiskartoituksiin avaimet käteen -periaatteella. Tunnemme syvällisesti työmarkkinat ja eri toimialojen rekrytointiprosessit.

Soveltuvuuden arviointi

Vuosikymmenten kokemuksella haemme, haastattelemme ja tarkistamme taustat, arvioimme soveltuvuuden ja esittelemme yritykseesi sopivimmat ehdokkaat. Viime kädessä sinä valitset.

Toimialariippumattomat palvelut

Voimme hakea henkilökuntaa taloushallinnon erityisosaajista tuotantotyöntekijöihin ja kaivinkoneen kuljettajiin tai myyntipäälliköistä toimitusjohtajiin – toimialariippumattomasti. Laaja kontaktiverkostomme ja ammattimainen suorahaku takaavat oikean osaajan löytämisen myös niillä aloilla, joilla sopivia ehdokkaita on vähän tai avointa työpaikkaa ei haluta laittaa julkiseen hakuun.

TARJOUSPYYNTÖ REKRYTOINTIPALVELUISTA

Kun tarvitset työlle tekijän, soita asiantuntijoillemme tai jätä yhteydenottopyyntö alla.

HR- JA REKRYTOINTIASIOISSA OTA YHTEYTTÄ:

Jaakko Niinisalo

Myyntihallintojohtaja,
henkilöstövuokraus
puh. 041 3178 183