Huittisten Seudun Tilikeskus Oy Econian omistukseen

Econia Oy on ostanut Huittisten Seudun Tilikeskuksen osakekannan 31.12.2019.

Toiminta jatkuu entisellään

Huittisten Seudun Tilikeskus on siirtynyt Econian omistukseen. Kaikki Huittisten ja Punkalaitumen toimistojen työntekijät jatkavat Econian palveluksessa. Yrityskaupalla turvataan lähes 30 vuoden historian omaavan tilitoimiston toiminnan jatkuminen myös tulevaisuudessa. Taloushallintoalalla kaikenlaiset muutokset ja ohjelmistokehitys ovat olleet erityisen voimakkaita viime vuosina. Econiassa uskotaan jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja yritys on alalla edelläkävijä panostaen uusimpiin ohjelmistoihin ja toimintatapoihin.

”Yrityksemme tulevaisuus on nyt turvattu ja voimme tarjota asiakkaillemme ison yrityksen edut ja osaamisen”, kertovat Huittisten Seudun Tilikeskuksen edelliset omistajat Seija Mäkinen ja Pirjo-Liisa Valtanen tyytyväisinä. Molemmat jatkavat työtään Econian palveluksessa.

Econian toimitusjohtaja Elina Salmivala iloitsee saadessaan seitsemän uutta taloushallinnon osaajaa econialaisten tiimiin: ”Tämän pitkään ja menestyksekkäästi toimineen tilitoimiston liittäminen osaksi Econiaa vahvistaa meitä ja osaamistamme entisestään. Haluamme myös olla lähellä asiakkaitamme ja palvella paikallisesti.”

Econia on tilitoimisto ja taloushallinnon asiantuntija sekä henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa palveluita rekrytoinneista vuokratyövoimaan. Econia auttaa myös yritystoiminnan muutoksissa, yritysjärjestelyissä, verosuunnittelussa, tilinpäätöksissä ja monissa muissa talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon kysymyksissä.

Lisätietoja:

Econia Oy, toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. 040 544 7344
Econia Oy, myynti- ja aluejohtaja Arttu Eräpalo, puh. 040 770 2595
Huittisten Seudun Tilikeskus, Seija Mäkinen, puh. 02 560 7904
Huittisten Seudun Tilikeskus, Pirjo-Liisa Valtanen, puh. 02 560 7903