Miksi valita isännöitsijäksi Econia?

Econia on kokonaisvaltainen talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia palveluita taloyhtiöille ja yrityksille. Econia Isännöintipalvelut auttaa taloyhtiöitä, asuntosijoitusyhtiöitä ja yrityksiä omaisuuden arvon ylläpidossa ja kehittämisessä. Hallinnoimme päivittäisiä asioita ja suunnittelemme kohteiden tulevaisuutta yhdessä omistajien kanssa. Palvelemme koko Satakunnan alueella.

Isännöinnin palvelumme perustuvat vahvaan tekniseen asiantuntemukseen sekä syvään taloushallinnolliseen erityisosaamiseen. Tarjoamme hallinnollisia ja teknisiä isännöinnin palveluita, kuten hallitus-, yhtiö- ja asukaskokouksiin liittyvät valmistelut, kiinteistön sopimusasiat sekä ilmoitusvelvollisuudet. Lisäksi vastaamme talous-, vero- ja toimintasuunnittelusta, talousarvion laadinnasta ja sen toteutumisen seurannasta. 

Teknisen ja toiminnallisen kunnon ylläpitämiseksi määritämme ylläpidon laadullisen tavoitetason, laadimme huoltokirjan, järjestämme kiinteistönhoitotehtävät sekä suunnittelemme ja seuraamme korjaus- ja perusparannushankkeita.

Econian johtavan isännöitsijän Auli Branderin mukaan Econia Isännöintipalvelut auttaa sinua pitämään kiinteistösi kunnossa ja varmistamaan sen arvon säilymisen. Pitkän asiantuntemuksemme sekä teknisen että taloushallinnon osaamisemme avulla voit luottaa siihen, että kiinteistösi on hyvissä käsissä.

Econia tarjoaa myös muita palveluita, kuten taloushallintoa, HR-palveluita sekä kansainvälisiä palveluita. Taloushallinnon palveluihin kuuluvat muun muassa kirjanpito, tilinpäätös, talous-, vero- ja toimintasuunnittelu sekä talousarvion laadinta ja sen toteutumisen seuranta. HR-palvelut tarjoavat avoimia työpaikkoja työnhakijoille sekä rekrytointiapua yrityksille monenlaisiin tarpeisiin. Econia toimii myös kansainvälisten yritysten talous- ja henkilöstöhallinnon kumppanina Suomessa.

Jos sinulla on lisää kysyttävää tai haluat tietää enemmän, ota rohkeasti yhteyttä:

Auli Brander
johtava isännöitsijä, AIT, IAT, ITS, LKV
puh. +358 44 970 1553
auli.brander(a)econia.com

Facebook
Twitter
LinkedIn