Tampereen tallennusasiakkaat siirtyivät sähköiseen taloushallintoon

Tampereen toimistollamme toteutettiin asiakkuuksien Pro Plus -sähköistysprojekti yhdessä Procountorin kanssa.

Projektin asiakkaiden kirjanpito tehtiin jo valmiiksi Procountorilla, joka helpotti hieman haastavaa projektia. Asiakkaat olivat hyvin erilaisia keskenään ja osalla tiliotteetkin piti vielä erikseen viedä järjestelmään.

Haasteellisinta projektissa oli saada asiakkaat vakuutettua sähköisen taloushallinnon hyödyistä. Toinen iso ja aikaa vievä haaste on ollut asiakkaiden opettaminen käyttämään uutta järjestelmää. Lopputuloksena useat asiakkaat ovat kuitenkin olleet hyvin tyytyväisiä järjestelmän helppokäyttöisyyteen ja sen myötä kasvaneeseen ymmärrykseen oman yrityksen taloudenpidosta.

Siivouspalvelu Satu Mattsson sai helpotusta taloushallintoon

Haastavinta projektissa olivat Procountor Solon käytön alkuvaiheet. ”Sain kuitenkin ihan todella asiantuntevan opastuksen ja tuen omalta yhdyshenkilöiltäni tiiminvetäjä Margit Sinisalolta sekä talousasiantuntija Heidi Törhöseltä.” kertoo siivouspalveluyrittäjä Satu Mattsson.

Procountor Solon käytön opettelu on Sadun mukaan ollut helppoa. Viesteistä ja vinkeistä ohjelman näytön alareunassa on ollut myös oikein hyvä tuki ja apu.

”Mielestäni suurin hyöty sähköisestä järjestelmästä on uskomaton ajansäästö! Kirjanpitoon menee vain muutama minuutti aikaa ja sitten materiaali on valmis lähetettäväksi eteenpäin. Järjestelmä on selkeä ja helppo ja nopeuttaa kaikkea järjestelmässä, mikä on ihan huippu juttu!” Satu kehuu.

Lue lisää Procountor Solosta

Facebook
Twitter
LinkedIn