Taloushallinnon palvelut Econiasta

Taloushallinnon ulkoistaminen tuo säästöjä

 

Taloushallinnon ulkoistaminen tilitoimistollemme tuo monia säästöjä ja etuja; yritykselle yksi merkittävimmistä hyödyistä on huolettomuus. Ulkoistaessasi taloushallinnon Econialle voit luottaa siihen, että niin talouden rutiinit kuin haastavat tilanteetkin hoidetaan asiantuntevasti ja oikea-aikaisesti.

Econialla sinua palvelevat nimetyt talousasiantuntijat tai kokonainen tiimi, joka tuntee yrityksenne liiketoiminnan erityispiirteet. Käytössäsi on aina tilitoimiston ajantasainen osaaminen mm. laki- ja veromuutoksista sekä laaja erityisosaaminen talous- ja henkilöstöhallinnon sekä liiketoiminnan kehittämiseen.

Ulkoistuksella toimintavarmuutta talouteen

 

Taloushallinnon ulkoistaminen ulkoistaa myös riskit, henkilöstökulut ja investoinnit. Me kannamme vastuun asiantuntijoiden jatkuvasta koulutuksesta, riskien- ja laadunhallinnasta, aikataulujen pitämisestä ja palvelun kehittämisestä. Omat vastuuhenkilönne konsultoivat johtoa verotukseen, lainsäädäntöön ja talouden kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Luotettava varahenkilöjärjestelmä, toimialan parhaiden käytäntöjen noudattaminen ja sertifioitu palvelumme takaavat korkean palvelutason kaikissa tilanteissa. Seuraamme toimintamallin tehokkuutta ja pyrimme prosessien jatkuvaan parantamiseen laatujärjestelmämme mukaisesti.

Talous- ja palkkahallinnon ulkoistaminen vai liiketoimintaosto?

Econia suunnittelee taloushallinnon ulkoistamisen huolellisesti yhdessä kanssanne. Kartoitamme yksilölliset tarpeenne, ulkoistuksella tavoittelemanne hyödyt ja käymme läpi vaihtoehtoiset palvelumallit. Oma tietohallinto-osastomme ja markkinoiden johtavat sähköisen taloushallinnon järjestelmät takaavat, että valittu ratkaisu on skaalattavissa myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Voit ulkoistaa Econialle koko taloushallinnon sijaan myös yksittäisiä taloushallinnon prosesseja, sähköisen taloushallinnon tai palkkahallinnon. Voimme palvella paikallisessa Econia-toimipisteessä tai yrityksenne tiloissa. Halutessanne voimme toteuttaa taloushallinnon ulkoistuksen myös liiketoimintaostona, jolloin nykyiset työntekijänne siirtyvät Econian palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Ulkoistamalla taloushallinnon asiantunteviin käsiin säästät sekä välittömästi että pidemmällä tähtäimellä. Kysy lisää myynnistämme, niin suunnitellaan yhdessä teille sopiva toimintamalli!

Taloushallinnon ulkoistamisen edut

Taloushallinnon ulkoistaminen tuo monia synergiaetuja. Yritykselle yksi tärkeimmistä hyödyistä on mielenrauha: luottamus siihen, että taloushallinto toimii niin kuin pitääkin.

 • Ajantasainen, auktorisoitu talousosaaminen
 • Tietoturvalliset ja jatkuvasti kehittyvät sähköisen taloushallinnon järjestelmät
 • Omat vastuuhenkilöt aina tavoitettavissa
 • Kiinteät kustannukset ja pääoma muuttuviksi kustannuksiksi
 • Läpinäkyvyys ja prosessien kehittämismahdollisuudet
 • Omaa aikaa vapautuu ydinliiketoimintaan
 • Taloushallinnon ja talousjuridiikan erikoisosaaminen käytössä tarpeen mukaan
 • Ammattimainen riskien- ja laadunhallinta toimialan standardien ja hyvien käytäntöjen sekä sertifioidun laatujärjestelmämme avulla

Taloushallinnon ulkoistamisen säästöt

 • Yrityksen ei tarvitse investoida järjestelmiin, koulutukseen, rekrytointiin ja ihmisten johtamiseen.
 • Edullisemmat järjestelmät ja sopimukset
 • Skaalautuva sähköisen taloushallinnon ratkaisu, jossa et maksa turhasta.
 • Taloushallinnon keskittäminen tehostaa toimintoja ja poistaa turhia työvaiheita