Taloushallintoliiton Tili- ja veropäivät 2017

Olemme mukana 23.-24.1.2017 Finlandia-talolla järjestettävillä Tili- ja veropäivillä. Esittelemme tietotorilla Taloustestin uusia ominaisuuksia ja erilaisia käyttömahdollisuuksia. Tule osastollemme keskustelemaan millä tavalla Taloustesti palvelee sinua tai yritystäsi.

Taloustesti on tehokas työkalu taloushallinnon osaamisen kartoittamiseen. Oman osaamisen kehittäminen on erittäin tärkeää huippuosaajillekin. Kartoitus paljastaa vahvat osaamisalueet sekä myös kehityskapasiteetin. Suuri osa yrityksen tehokkuudesta ja kilpailukyvystä pohjautuu työntekijöiden uusiutuvaan osaamiseen. Systemaattinen oman osaamisen kehittäminen vaikuttaa positiivisesti työhyvinvointiin ja samalla myös palvelun parantamiseen.

Taloustesti on selainpohjainen, nopea ja kustannustehokas testi. Valmiit kysymyspatteristot auttavat koulutustarpeiden selvittämisessä. Testi voidaan myös räätälöidä mittaamaan haluttua osaamisaluetta. Taloustestin käyttöönotto on helppoa ja kysymyksiin vastaaminen vie muutamista minuuteista tuntiin, riippuen testin laajuudesta.

Tutustu Taloustestiin ja pyydä tarjous: www.taloustesti.fi