Töihin meille

Taloushallinnon ammattilaisia

Haemme Rauman taloushallintoyksikköömme ammattitaitoista ja kokenutta ostoreskontran hoitajaa. Toimit tehtävässäsi kansainvälisen yrityksen ostoreskontran hoitajana itsenäisesti. Toivomme sinulla olevan kokemusta kansainvälisestä työympäristöstä, alv-käsittelystä ja suomen kielen lisäksi vähintään englannin sujuvaa kirjallista osaamista. CGI V10 käyttöympäristön kokemus eduksi.

Haemme Ulvilan taloushallintoyksikköömme ammattitaitoista, osaavaa kirjanpitäjää. Työskentelet itsenäisesti haastavien ja monipuolisten taloushallintotehtävien parissa. Toivomme sinulla olevan ammatillista itsenäistä osaamista ja halua kehittyä ja kehittää työympäristöään modernien sähköisten järjestelmien parissa. KLT – tutkinnonhyväksytty suorittaminen eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä voimakkaasti kasvavassa palveluorganisaatiossa ja mahdollisuuden kansainvälisiin tehtäviin. Meiltä saat hyvät työsuhde-edut, energisen työympäristön ja todella mukavat työkaverit. Tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn Suomessa ja ulkomailla!

Kuulostaako tämä unelmatyöltäsi?

Hae heti, etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. 040 544 7344.

 

Jätä avoin hakemus

Rekrytoimme jatkuvasti talousalan ammattilaisia mm. kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtäviin! Lähetä meille avoin työpaikkahakemuksesi, jossa kerrot koulutuksestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: elina.salmivala(a)econia.com