Tilaa kauttamme ammattitaidolla tehdyt henkilöstösuunnitelmat yrityksesi käyttöön.

Kansainväliset HR-palvelut

Autamme ulkomaalaisia yrityksiä tuomaan työntekijöitään Suomeen ja kotimaisia yrityksiä löytämään ulkomaista työvoimaa ja erityisosaajia.

Henkilöstöpalvelut kansainvälisille yrityksille Suomessa

Ulkomaalainen yritys tuo työntekijöitään Suomeen usein suureen kansainväliseen hankkeeseen. Olemme olleet mukana useammassa tällaisessa hankkeessa auttamassa ulkomaisia yrityksiä lainsäädännön, dokumentaation ja viranomaisyhteyksien kanssa. Voimme toimia yrityksen virallisena paikallisena edustajana Suomessa ja suomalaisena työnantajana työntekijöille. Autamme ulkomaisia yrityksiä myös löytämään työvoimaa ja kumppaneita Suomessa.

PEO/EoR-palveluissa Econia toimii rekisteröitynä työnantajana, joka ottaa juridisen vastuun kansainvälisten työntekijöiden työsuhteeseen liittyvistä asioista. Tarjoamme helpon tavan palkata asiantuntija töihin yritykseesi kaikkialla maailmassa.
Hoidamme kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat, mm. lakisääteiset vakuutukset, työsopimukset, työterveyshuollon jne. Hoidamme työsuhteeseen liittyvät tehtävät, kuten palkanlaskennan, verot ja vähennykset, sekä varmistamme paikallisten työlakien ja määräysten noudattamisen. PEO/EoR-palvelu varmistaa, että työlainsäädäntöä noudatetaan.

Ulkomaista työvoimaa Suomeen

Autamme yrityksiä löytämään työvoimaa tarvittaessa myös ulkomailta. Ulkomainen työvoima on hyödyllistä erityisesti silloin, kun toimialueellanne ei ole riittävästi osaamista tai vetovoimatekijöitä kotimaisen työvoiman houkuttelemiseksi. Ulkomaista työvoimaa kannattaa harkita myös silloin, kun alueelle ei ehditä kouluttaa riittävän nopeasti osaavaa kotimaista työvoimaa.

Palvelukielemme on englanti ja lisäksi puhumme saksaa, ruotsia ja venäjää.

TARJOUSPYYNTÖ KANSAINVÄLISISSÄ REKRYTOINNEISSA

Kun tarvitset ulkomaisen työvoiman kanssa, soita asiantuntijoillemme tai jätä yhteydenottopyyntö tästä.