Tilaa kauttamme ammattitaidolla tehdyt henkilöstösuunnitelmat yrityksesi käyttöön.

Ura Econialla – tervetuloa menestyksen tekijäksi!

Meillä jokainen on menestyksen tekijä. Tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa voit kasvaa ja kehittyä asiantuntijana sekä tukea asiakkaidemme menestystä.

Me Econialla tähtäämme huipulle niin yrityksenä kuin asiantuntijoina, siksi meillä työskentely on tavoitteellista ja palkitsevaa. Tarjoamme kattavat koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset urapolut talon sisällä, sillä haluamme auttaa sinua tavoittamaan täyden potentiaalisi. Pääset työskentelemään huippuosaajien ja kiinnostavien asiakkaiden parissa, joille luomme edelläkävijäratkaisuja niin talous- ja henkilöstöhallintoon kuin suuriin kansainvälisiin projekteihin.

Econialla voit vaikuttaa paitsi yrityksemme kehittämiseen, myös siihen, mihin oma toimialasi kehittyy. Haluamme pysyä kehityksen kärjessä, siksi kehitämme jatkuvasti omia prosessejamme ja palveluitamme. Jokainen econialainen voi osallistua kehitystyöhön: jokaisen näkemys on tärkeä.

Haluamme, että meillä viihdytään, siksi panostamme myös yrityskulttuurimme jatkuvaan kehittämiseen. Uskomme yhteistyön voimaan ja tuemme työkavereidemme menestystä. Tutustu tarkemmin Econian kulttuuriin täällä.

Econian työnantajalupaukset


Pidämme huolta.

Pidämme huolta jokaisesta econialaisesta, sillä toimintamme perustuu ihmisiin ja asiantuntemukseen. Panostamme osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen, hyvään yhteishenkeen sekä prosessien ja esimiestyön parantamiseen. Luomme avoimen ja kannustavan ilmapiirin, jossa työnteko on innostavaa ja palkitsevaa.Näytämme suuntaa toimialalle ja paremmalle työelämälle.

Econialla voit vaikuttaa paitsi yrityksemme kehittämiseen, myös siihen, miten toimiala kehittyy. Meiltä löytyy alan terävin erityisosaaminen. Luomme uudenlaisia palvelumalleja. Raivaamme tietä myös paremmalle työelämälle auttamalla sovittamaan yhteen työtä ja vapaa-aikaa joustavasti mm. etätyön avulla.Luomme menestystä econialaisille.

Tarjoamme ympäristön, jossa jokaisella on täydet mahdollisuudet kehittyä asiantuntijana sekä hyvät etenemismahdollisuudet. Me menestymme yhdessä: vakaasti kasvavana yrityksenä tarjoamme vakaita työpaikkoja kehittyvillä eduilla.


Econian johtamislupaukset


Vaalimme luottamusta.

• Luotamme, arvostamme, kiitämme. Lunastamme luottamuksen, johdamme esimerkillä.
• Luomme hyvää yhteishenkeä ja avointa, luottamukseen perustuvaa yrityskulttuuria.
• Pidämme huolta econialaisista ja asiakkaistamme.Kasvamme rohkeasti.

• Yhdessä osaamme: ”kaikki onnistuu”! Yhteistyöllä ratkaisemme hankalatkin haasteet.
• Kehitämme jatkuvasti asiantuntemustamme, prosessejamme ja palveluitamme – sekä omaa johtamistamme.Menestymme yhdessä.

• Jaamme tietoa ja autamme toisiamme. Kannustamme ja innostamme. Intohimo onnistua tarttuu!
• Esimiehenä luomme menestyksen edellytyksiä omalle tiimillemme ja jokaiselle työntekijälle.
• Yhteiset onnistumiset – yhteinen menestys!