BMH Technology Oy ja Econia yhteistyöhön talous- ja henkilöstöpalveluissa

BMH Technology Oy ja Econia Oy ovat sopineet yhteistyöstä talous- ja henkilöstöpalveluiden suhteen.

Nyt allekirjoitettu yhteistyösopimus on luonnollinen jatkumo aiemmalle yhteistyölle. Yhteistyö talous- ja henkilöstöpalveluissa alkoi jo helmikuussa 2019. Uusi yhteistyösopimus ei aiheuta henkilöstömuutoksia, eikä muutoksia BMH Technologyn talous- ja henkilöstöpalveluissa.

”Olemme iloisia voidessamme jatkaa ja syventää yhteistyötä BMH Technology Oy:n kanssa”, iloitsee Econia Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Elina Salmivala. Econia on viime aikoina panostanut voimakkaasti omaan ohjelmistokehitykseen ja aikoo pysyä digitalisoinnin ja tekoälyn hyödyntämisen kärjessä. ”Uskomme, että omilla tekoälyä hyödyntävillä ohjelmistoillamme pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.” toimitusjohtaja Salmivala valottaa Econian tulevaisuutta.

Econia Oy on arvostettu suomalainen taloushallinto-, henkilöstö- ja isännöintipalveluja kansainvälisesti tarjoava asiantuntijayritys, jolla on käytössään nykyaikaiset järjestelmät, prosessit ja alan paras osaaminen.

”Kansainvälinen projektiliiketoiminta on vaativa laji, jossa osaava ja skaalautuva talous- ja henkilöstöhallinnon kumppani on tärkeä osa hallitun kasvun perustaa. Odotamme sujuvaa yhteistyötä jo ennestään tuttujen Econian ammattilaisten kanssa.” sanoo BMH Technology Oy:n talousjohtaja Matti Aalto.

BMH Technology suunnittelee ja toimittaa kiinteän jätteen ja biomassan käsittelyjärjestelmiä ja palveluita jätehuollon, energia-alan sekä prosessiteollisuuden toimijoille. Yritys suunnittelee, rakentaa, asentaa ja huoltaa laitteet ja laitokset. Yhä kasvaviin laatu- ja saatavuusvaateisiin sekä ympäristö-, toiminnallisuus- ja ylläpitohaasteisiin yrityksessä vastataan hyödyntämällä viimeisintä ja parasta olemassa olevaa teknologiaa.

Lisätietoja:

Econia Oy: toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. 040 544 7344
BMH Technology Oy: talousjohtaja Matti Aalto, puh. 050 384 3678

Econia Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen yritys, joka työllistää lähes 100 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Econia toimii 13 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Uudellamaalla ja Espanjan Fuengirolassa. Olemme Taloushallintoliiton ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) auktorisoitu jäsen. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä. Econian liikevaihto on n. 10 M€. Lisätietoja: www.econia.com.

BMH Technology Oy on perustettu vuonna 1929. Yhtiö suunnittelee ja toimittaa kiinteän jätteen ja biomassan käsittelyjärjestelmiä ja palveluita jätehuollon, energia-alan sekä prosessiteollisuuden toimijoille. Raumalla sijaitseva yhtiö on yksi maailman johtavista ympäristö- ja energiateknologia-alan järjestelmätoimittajista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Raumalla ja sillä on myyntitoimistoja Ruotsissa, Puolassa ja Kiinassa. Henkilökuntaa BMH Technologylla on 154 (2018) ja liikevaihto on 54 M€ (2018). Lisätietoja: www.bmh.fi