Tilaa kauttamme ammattitaidolla tehdyt henkilöstösuunnitelmat yrityksesi käyttöön.

Econia Oy on ostanut Auranmaan henkilöstöpalvelu Oy:n

Talous- ja henkilöstöpalvelualan asiantuntijayritys Econia Oy on ostanut alkutuotannon työntekijöiden vuokraamiseen ja rekrytoimiseen keskittyneen Auranmaan henkilöstöpalvelu Oy:n. Kaupan myötä Econia –konsernin liikevaihto nousee noin 15 miljoonaan euroon ja henkilöstön kokonaislukumäärä noin 400 henkilötyövuoteen.

Auranmaan henkilöstöpalvelu Oy on liki 15 vuotta vanha henkilöstöpalveluyritys, jonka kotipaikka on Pöytyä. Yrityksen tärkeimpiä asiakkaita ovat Etelä-Suomen kasvihuoneyritykset ja maatilat.

Toiminta jatkuu ennallaan

Asiakkaiden ja työntekijöiden suhteen toiminta jatkuu täysin ennallaan. Samat tutut yhteyshenkilöt jatkavat molempien kanssa yhteistyötä.

Econian toimitusjohtajan Elina Salmivalan mukaan nyt tehty kauppa on Econian kasvustrategian mukainen: ”Auranmaan henkilöstöpalvelu Oy:n vankka osaaminen vahvistaa Econiaa myös alkutuotannon henkilöstöpalveluyhtiönä.”

”Olemme todella iloisia, että yrityksemme saa yrityskaupan kautta leveämmät hartiat ja lisää resursseja vastata yhteiskunnan vaatimuksiin. Useimpien asiakkaidemme kanssa yhteistyö on jatkunut hyvin pitkään ja asiakkaamme luottavat meihin. Yrityskaupan tavoitteena on myös lisätä meidän panostamme ja yhteydenpitoa asiakasyrityksiä kohtaan.”, iloitsee Auranmaan henkilöstöpalveluiden hallituksen puheenjohtaja Janne Vainikkala.

”Econialla on pitkä kokemus ja erityisen hyvä maine henkilöstöpalveluista myös näillä toimialoilla, joten odotamme tulevaisuudelta erinomaista ja menestyksekästä yhteistyötä.”, vahvistaa yrityksen toimitusjohtaja Antti Keskitalo.

Econia Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen, itsenäinen ja ketjuista riippumaton talous- ja henkilöstöalan asiantuntijayritys, joka työllistää lähes 300 henkilöä päivittäin. Econia toimii 14 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Uudellamaalla ja Espanjan Fuengirolassa. Econia on Taloushallintoliiton ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) jäsen ja toimintaa ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä. Econian liikevaihto on n. 11 M€. Lisätietoja: www.econia.com.

Auranmaan henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2007 perustettu henkilöstön vuokraamiseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, jonka toimialueena on koko maa keskittyen Varsinais-Suomeen. Kotipaikka yrityksellä on Pöytyä. Auranmaan henkilöstöpalvelun liikevaihto oli vuonna 2020 noin 4 M€.

Lisätietoja:
Econia Oy, toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. 040 544 7344
Econia Oy, liiketoimintajohtaja Heimo Alatalo, puh. 0 50 527 9444
Auranmaan henkilöstöpalvelu Oy, toimitusjohtaja Antti Keskitalo, puh. 040 509 2326
Auranmaan henkilöstöpalvelu Oy, puheenjohtaja Janne Vainikkala, puh. 040 762 5691