Hollming-konserni ja Econia yhteistyöhön talous- ja henkilöstöpalveluissa

Hollming Oy ja Econia Oy ovat sopineet yhteistyöstä talous- ja henkilöstöpalveluiden suhteen. Osana yhteistyösopimusta Hollming Oy:n nykyinen talous- ja henkilöstöpalveluita tuottava henkilökunta siirtyy Econialle vanhoina työntekijöinä 1.2.2019 alkaen. Siirto koskee yhdeksää henkilöä.

Econia Oy on panostanut ja panostaa jatkossa yhä enemmän palvelujen kehittämiseen ja osaamisen vahvistamiseen. ”Kirjanpidon ja taloushallinnon sähköistyminen ja toimintojen automatisointi robotisaation avulla on tällä alalla tätä päivää. Haluamme Econialla ehdottomasti olla tämän kehityksen kärjessä. Osaamisen varmistaminen palvelun laadun takaamiseksi on toimintamme ydin.” sanoo Econia Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Elina Salmivala.

Econia Oy on arvostettu suomalainen taloushallinto-, henkilöstö- ja isännöintipalveluja kansainvälisesti tarjoava asiantuntijayritys, jolla on käytössään nykyaikaiset järjestelmät, prosessit ja alan paras osaaminen.

Hollming Oy:llä muutos on luonteva osa yhtiön kehitystä operatiivisesti toimijasta omistajaksi. ”Hollmingin strategia on harjoittaa liiketoimintaa tytäryhtiöidensä kautta niitä jatkuvasti kehittäen. Kumppanivalinnassa meille tärkeää oli löytää taho, joka mahdollistaisi liiketoiminnan tukitoimintojen kehittymisen robotisoituvassa toimintaympäristössä. Valitsimme Econian kumppaniksemme, koska näimme heidän pystyvän tukemaan meitä muutoksessa joustavasti ja tehokkaasti.” Jouko Salo, Hollming Oy:n toimitusjohtaja toteaa.

Perheomisteinen kehitys- ja sijoitusyhtiö Hollming Oy kansainvälinen on monialakonserni, joka on mukana muun muassa meri-, energia ja prosessiteollisuudessa. Sen liikevaihto on 50 miljoonaa euroa ja siitä 70 prosenttia tulee viennistä.

Lisätietoja:
Econia Oy: toimitusjohtaja Elina Salmivala, puh. 040 544 7344
Hollming Oy: toimitusjohtaja Jouko Salo, puh. 040 526 2122

 

Econia Oy on vuonna 1996 perustettu kotimainen yritys, joka työllistää yli 90 talous- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaa. Econia toimii 13 paikkakunnalla Satakunnassa, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Uudellamaalla ja Espanjan Fuengirolassa. Olemme Taloushallintoliiton ja Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) auktorisoitu jäsen. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2008 -laatujärjestelmä. Econian liikevaihto on n. 9 M€. Lisätietoja: www.econia.com.

Hollming on suomalainen perheyhtiö ja kansainvälinen on monialakonserni, joka on mukana muun muassa meri-, energia ja prosessiteollisuudessa. Sen liikevaihto on 50 miljoonaa euroa ja siitä 70 prosenttia tulee viennistä. Konserniin kuuluvat Auramarine, joka on yksi maailman johtavia laivojen polttoainejärjestemien toimittajia sekä Simsotec ja Raiha Hydraulics, jotka huolehtivat asiakkaidensa tuotannon sujuvuudesta tarjoamalla räätälöityä kunnossapitoa ja hydrauliikkahuoltoa sekä yksittäisten laitteiden ja prosessien modernisointeja. Konsernilla on myös osuus BMH Technology Oy:stä, jonka erikoisalaa on energiantuotannon polttoaineensyöttö- ja jätepolttoaineratkaisut. Lisätietoja: www.hollming.fi